bu konudan vazgeçmemek :kop: ben olmasam bu konu olmaz
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: bu konudan vazgeçmemek Genişletmek için tıkla ... ben olmasam bu konu olmaz
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... benim kendi konuma son mesaj yazma takıntım vardıya çok fena oldu. bi kaç kutlama konusu açmıştım onlara son mesajı nasıl yazcam
-YARINIYOK-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... benim kendi konuma son mesaj yazma takıntım vardıya çok fena oldu. bi kaç kutlama konusu açmıştım onlara son mesajı nasıl yazcam
-YARINIYOK- Üye halitkirli' Alıntı: benim kendi konuma son mesaj yazma takıntım vardıya çok fena oldu. bi kaç kutlama konusu açmıştım onlara son mesajı nasıl yazcam Genişletmek için tıkla ... oh olsun
halitkirli' Alıntı: benim kendi konuma son mesaj yazma takıntım vardıya çok fena oldu. bi kaç kutlama konusu açmıştım onlara son mesajı nasıl yazcam Genişletmek için tıkla ... oh olsun
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: sıkıyorsa gel de döv senden mi korkacağım demirden korksak trene binmeyiz Genişletmek için tıkla ... laflara bak psikopatmı oldun başımıza junior rambo
-YARINIYOK-' Alıntı: sıkıyorsa gel de döv senden mi korkacağım demirden korksak trene binmeyiz Genişletmek için tıkla ... laflara bak psikopatmı oldun başımıza junior rambo
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: senin yüzünden oldum Genişletmek için tıkla ... iftiracımı oldun bide başımıza