cepten facebook chat

Sponsorlu Bağlantılar

basyan

Üye
    Konu Sahibi
cepten facebook chat
slm ben bı program arıyorum ve bu pro ıle cepten facebookta onlıne olan kısılerle chat yapmak ıstıyorum telefonum nokıa 6210 navıgator frıng dıye bı pro yukledım fakat devamlı olrak yanlıs kullanıcı ve ya yanlıs sıfre dıyıp baglanmıyor tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: çalap42, jıo, yusufyusufyunus ve 1 kişi daha

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Nimbuzz yükle..

basyan

Üye
    Konu Sahibi
Saol kurdum ama ondada aynı hatayı verıyor yanlıs sıfre veya kulanıcı dıyor baska nerdn yapabılırm

dost3471

dost3471

Üye
Ebudy mobile mesenger yükle face de chate başla bunun yani sıra çoklu msn yahoo gmail ve skay pe de var kolay gelsin

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Saol kurdum ama ondada aynı hatayı verıyor yanlıs sıfre veya kulanıcı dıyor baska nerdn yapabılırm

kayıt ol nimbuzza , sonradan o k.adı , şifre ile giriş yap orda zaten sorar facebook msn vs. ordaki mail sifre ile girersin ( nimbuzz kayıdı farklı bisey )

preten

Üye
Kardeş nimbuzza nasıl üye olabilirm

Necmati

Necmati

Üye
sen al nimbuzz ı gerisini anlatır zaten :D

emre_alper

emre_alper

Üye
en gzeli ebuddy

tece71

Üye
face chat nerde

cemre_11

cemre_11

Üye
arkadaşlar bu bahsettiğiniz programlar ücretli mi yoksa ücretsiz mi?

eray1992

Üye
En güzel shmessenger şiddetle tavsiye ederim :D feysburt msn yahoo vb platformlarada sohbet edebilirsin hiç kasmaz dosya gönderme titreşim resim çekme yollama :D

alperyalcın

Üye
arkadasar 100 b lık bır program varmı Q-FChat var ama oda actıvasyon codu ıstıyo

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
ebuddy tavsiye ederim :)

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
kayıt ol nimbuzza , sonradan o k.adı , şifre ile giriş yap orda zaten sorar facebook msn vs. ordaki mail sifre ile girersin ( nimbuzz kayıdı farklı bisey )

ben nimbuzu açıyorum faceme yada msnime de giriyorum bi sorun yok girene kadar lakin kimse görünmüyor anca birisi yazınca nasıl düzelticem onu . . . yardımcı olursanız seviniirm şimdiden tşkkrler . . .

dragic

dragic

Üye
ben nimbuzu açıyorum faceme yada msnime de giriyorum bi sorun yok girene kadar lakin kimse görünmüyor anca birisi yazınca nasıl düzelticem onu . . . yardımcı olursanız seviniirm şimdiden tşkkrler . . .
arada nimbuz öyle yapıyo ama dediğim gibi ara sıra yapıyo sende devamlı oluyosa bilemicem.

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
arada nimbuz öyle yapıyo ama dediğim gibi ara sıra yapıyo sende devamlı oluyosa bilemicem.
düzelttm tmm :) cvp verdiğiniz için tşkkr ederim :)

----------Eklendi @ 02:14:25 ---------- Yazıldı @ 02:13:30 ----------

kayıt ol nimbuzza , sonradan o k.adı , şifre ile giriş yap orda zaten sorar facebook msn vs. ordaki mail sifre ile girersin ( nimbuzz kayıdı farklı bisey ) . . .

tmm hallettm kayıt olmştm zaten neyse düzelttim cvp verdiğiniz için tşkkr ederim :)