orda yapman gereken zaten geyet açık nss programını indirip telefonun product kodunu değiştirecekdin ve normal nokia update softvare ile güncelleyeceksinhmm.bilmiyordum Bu sayfaya girdiğimde ne yapmam gerek onu açıklarmısınız ? pek bilgim yokta...
mp3 lerin sesi düşüktür..mp3gain adlı programı netten bul ve parçaların db sini 99 yap bakalım sesi az mı?
Mümin ben hep 96 db civarında yapmıştım canavar gibiydi..hocam parçanın ses kalitesini bozar o desibel ayarı bence ses kalitesi 320kbps olan parçaları tercih ediniz hem kaliteli hemde yüksek bir ses için. 128kbps parçalar her ikisi açısından da çok kötü
neyi indirdin?arkadaşlar ben bu önerilen herşeyi yaptım 5800 part 01 indirdim pc suiti kurdum şimdi ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz.Bide Part 2 yi indirmek mecburimi ?
part 1 son sürüm değil boşa indirme..aşağıada ekli navifim i indir..ondan 5800 ı seç..v40 ı seç bütün dosyaları indir...bunlardan önce Noki Software Updater ı indir güncellemeyi dene..phoenix , part 1 , pc suite , nokia software update bunları indirdim.