• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cep Özgür Tarifesine Sahip Olan Vodafone'lilere Ücretsiz Mobil İnternet!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Cep Özgür Tarifesine Sahip Olan Vodafone'lilere Ücretsiz Mobil İnternet!
Vodafone’nin 25 yaş altındaki gençler için hazırladığı ‘‘ Cep Özgür ’’ tarifesi, abonelerini şaşırtmaya devam ediyor. Daha önce her ay 150 kontör yükleyen gençler; arama başı 2 kontöre arkadaşlarıyla dilediği gibi konuşurken, günde bir ücretli SMS’ten sonra her yöne kullanabilecekleri 100 adet SMS kazanıyorlardı.

Gençlerin sesini dinleyerek ‘‘ Cep Özgür ’’ tarifesini yenileyen Vodafone, daha önceki avantajlarına birde bedava mobil internet ekleyerek; Vodafone Messenger, Windows Live ve Yahoo Messenger’a bağlantıları ücretsizleştirdi. 25 yaş altındaki Vodafone gençlerinin yüzünü güldüren bu kampanya, Vodafone’nin kazancına nasıl bir etkide bulunacak?



Tarifeye geçmek için veya tarife hakkında daha geniş bir bilgi almak için Vodafone’un, 444 0 542 nolu hizmet numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Bedava mobil internet olanağının 1 Mayıs 2010’a süreceğini de hatırlatmadan edemeyeceğim.
 


maleguard

maleguard

Üye
turkcell özentisi :ehe
 

buraxes

Üye
uyuma Avea! sende yap bişiler artık:off:
 
rapman

rapman

Üye
vodafone çok güzel kampanyalar yapıyor.Turkcell'e özenmiş olabilir ama şuanlık kampanyaları ondan daha ucuz ve bazıları beleş :ehe
 
yagizbogac

yagizbogac

Üye
uyuma Avea! sende yap bişiler artık:off:

zaten bu türkiyede avea ayrı bir klasmanda bence turkcell ve vodafone birbirleri ile yarış yapıyor avea arkadan öyle hiç birşey yapmadan duruyor .. 81 ilde aynı anda 3g dedi hala bazı il merkezlerinde 3g bile desteklemiyor avea en vasat hat... bir kampanya yap, 3g ye geç , birşeyler yap artık ya ne biçim operatörsün anlamadım ..
 

metinn87

Üye
vodafonun neden 2009'u zararla kapattıgı ortada
 
DSGNRY

DSGNRY

Üye
vodafone çok büyük yanlışlar içinde fark eder ama ne olur sonu bilemem alt yapı zayıf ona rağmen bir anda bu kadar abone kazanması zaten tartışılan sistemini ne hale sokar tartışılır. :nono:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt