Resimlerle hayat bulan yazilar:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
Resimlerle hayat bulan yazilar:)
merhabalar arkadaslar dilmiorum daha once boyle bir uygulama yapildimi ama yapilmadiysa ben oncusu olmak istiyorum konu anlasildigi uzere resimler ve onlarla hayat bulan sozcukler kendinizce gunun fotosunu bulun ve fotoya baktiginizda size hissetirdiklerini yazin... herkeze iyi paylasimlar

"O"an;

ask evrenseli;
ask sadece uc harften olusan bir sozcuk mu sizce
yada hissedilenin hisllerin aciga ciktigi bir doruk noktasinin unlemi mi

kimine gore kimyasal kimine gore fiziksel kimine gorede ruhsal acidan degerlendirilen bir obje
ama en guzel yani onu yasabilmek hissedebilmek acisiyla tatlisiyla belki bircok kisi lanet ediyordur ama unutulmamasi gereken doganin bir kanunu olmasi

tipki bu resimdeki gibi:)

gozlerine baktigim zaman kendimi yeniden kesfediyorum dunyanin tum renklerini senin gozlerinin icinde goruyorum seviyorum seni ,anlam vermeden mana tasimadan safca, hic birsey kalmadi cunku bu dunyada saf olan hissetiklerimin disinda,askimi doyasiya yasamak istiyorum korsuzca biliyorum cunku seviyorum tam iste bu anda...bunun adini sen ne koymak istersen koy

(yesim bana dedin ki bana kimse ask-i ilan etmedi tum hissiyatlariyla sana benden bir armagan olsun..)

evet arkadaslar katilimlarini bekliyorum resimlerin bir konusu yok istenilen konulup istenilen hersey yazilabilir

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler

Love Prince

Love Prince

Üye
teşekkürler :)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi

basaramadik;

basaramadik sahip cikmayi,basaramadik korumayi,hani bir anne yavrusunu nasil korur bizde dogamizi korumayi basaramadik aslinda ondan gelmistik ve ona gitcektik.
bir insan geldigi yeri nasil inkar edebilirdi ki ? ama biz etmistik.bize her yuzunu gosterdi bazen korkutucu bazende muhtesemlik biz ondan ogrendik herseyi onun verdikleri ile yaptik onu izleyip taklit ettik ve basardik ama ayni zamanda ona ihanet ettik...bir an once kendimize gelmeliyiz sevmeliyiz yeniden kesfetmetliyiz ki onun verdigi nimetlerden yararlanmaya devam edelim gec olmadan...

arkadaslar bugun gezinirken bu resme rastladim baktigim zaman bana bunlari hissetirdi beni urkuttu bu resim neden bilmiyorum ama muhtesem bir manzara bence ... dogayi koruyalim..

--------------- Ekleme ---------------

Bilmiyorum;

ne yapmistim bilmiyorum neden burda oldugumuda bilmiyorum sadece korkuyorum hic olmadigim kadar korkuyorum...
ölüm korkusu ile cok kucuk yasta tanismistim...ne oldugunu bilmiyordum ama hissede biliyordum birdaha nefes alamamak denedim nefesimi tutum bana korku vermisti...babama soruyordum,baba olum nasil birsey olunce nereye gidecez? babamda kizim hep birlikte cennete buluscaz derdi cenette gidecez derdi orasi neresi? nasil? diye sorardim herseyin guzel oldugu biryer derdi ve gozunden bir yas akardi gizlice, o simdi yok annemin olmadigi gibi yanlizim korku icerisindeyim ne yapcagimi bilemiyorum bayramlarda cocuklar hep kucuk bombalar patlatirlardi buyuklerin patlattigi bombalar daha buyuk zarar veriyorlar heryere, yikilio neden yapiyorlar onuda bilemiyorum sadece korkuyorum ama biliyorum belki bende cennete gidicem bende anneme babama yeniden kavusacam yeniden sarilacam yeniden kokluyacam ama yinede korkuyorum...(sebebimden dogmus oldum secmeden cekecegim derdim nedir bilmeden yukledigin yukle yikildim kaldim aman vereceksen akil verme istemem verme ,verme vereceksen huzur ver vereceksen huzur ver...tarkan)

arkadaslar yazilarin hic biri alinti degildir benim yazilarimdir hatta resim ekledikten sonra altina yaziyorum hmn yukarida itü nun reklamini yaptim yanlislikla resim eklemek isterken simdidden herkeze tessekurler

safara1

safara1

Üye
güzellermiş emegine sağlık.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
teşekkürler

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi

bende tessekur ederim arkadasim

Icimde bir mutluluk var;
icimde bir sevinc, bir mutluluk var. yillarin nasil gectigini anlamadim. gozumu her kapatigimda senin yaninda uyandigim. askin yasi yok derler, bence dogruda soylerler her gun yeniden heycanladigim, herseyimi sana adadigim...

icimde bir mutluluk var, sen yanimda olmadiginda ne yapcagimi bilemedigim,yonumu sasiridigim kaybolmaktan korktugum... icimde bir sen var sana baktigimda sevginin anlamini kesfettigim optugumde ve her sarildigimda bunu dolu dizgin hissetigim...

icimde bir sen var, olmadiginda hic bir zaman mutlu olmamiyacagim kaybetmekten korktugum seni herseyden sakindigim bir sen var...

arkadaslar bu yazdigim sizin tumsevdiginiz gercekten deger verdiginiz annenize babaniza sevgililerinize hayat arkadasi olanlarin hayat arkadaslarina eslerine dostlarina gelsin...

sevgilerle ilkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...