LG GM 735' e hangi programları önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

sefaeyer

Üye
    Konu Sahibi
LG GM 735' e hangi programları önerirsiniz?
arkadaşlar bu telefonda windows mobile var. hangi tür programları yükleyebiliriz. forum sitelerinde basit s60 uygulamaları çıkıyor karşımıza. yokmu daha güzel uygulamalar

• Beğen
Tepkiler: aXiMaNNiaC ve kemall059

müzmüz

Üye
.com da bu tlf la ilgili herşey var o telefon bir pda dır symbian değil

cagdasnas

Üye
müzmüz saol kardeşim

EkinTuna

Üye
Bu telefon için spb mobile shell 3.5 programını da öneririm.

boyss1

Üye
arkadaşlar bende lg gm 735 cep telefonu aldım yanlız Route 66 V8 Windows Mobile yukluorum sorunsuz kuruluor ve programı çalıştırıorum sadece boş sıyah bi sayfa gelıor yanı menu felan hiç bişi gelmıor napmam lazım bunun için??

EkinTuna

Üye
Ben de Route 66 V8 yükledim. Önce programı karta direk yükledim. sonra telefona takınca direk çalıştı ve kurdum. Sonra turkey 2009 haritasını data içinden değiştirip güncelledim. açıp kapattıktan sonra telefon programı çalıştırmamdan 30 sn içinde konumu mu buldu ve navigasyon yap dedikten sonrada türkçe sesli olarak çalışmaya başladı. Herkeze tavsiye ederim. Yanlız bazı bölgelerde haritalar dijitalleştirilmemiş bu nedenle sıkıntı yaşanabiliyor. Ama genel olarak başarılı ve kullanışlı.

sefaeyer

Üye
    Konu Sahibi
bende bu telefonda igo my way yükledim sorunsuz kullanıyorum

sos_lan_sos

Üye
çok saol

ersingulen

Üye

dostum bende lg eigen gm735 aldım ama gps bir türlü kullanamadım.sen sorunsuz kullanıyormuşsun.banada verirmisin programı.şimdiden teşekkürler

bluemurat

bluemurat

Üye
arkadaslar bende lg gm735 aldım telefon guzel ama program yukleyemıyorum bı turlu bu konuda yardımcı olursanız sevırınırım

forvet3406

Üye
aynı telden bendede var eşsiz bir navigasyon programı olan vıgo amigo yu öneririm tamamen ücretsiz

omerbaki

Üye
arkaadaslar bendede lg gm735 var ama gps programı bulamadım bana yardımcı olursanız sevınıırım

aptu1616

Üye
ben bu telefonda hiç birşey anlamadım bana yardımcı olurmusunuz hiç birşey yükleyemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

cok traş bi tlf galiba

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol :oke:

cheef28

Üye
Evet Route 66 V8 yükledim sorunsuz çalışıyor ama benim için sorun hafıza kartını çıkarınca program hata veriyor çalışmıyor bunu telefondan çalıştıramazmıyım veya bi yerede hatamı yapıyorum

flowersman

Üye
slm.bendede gm 735 var.ıgo my way yükledim bilgisayara sonra teli bağlayıp hafıza kartına attım.sonra cihazdan proğramı açmaya kaltığımda işkillendirilmiş programı açın dosyayı onun içinden açın diyor.cihaza kuramıyorum.yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.

mert-ali42

Üye
ben igo may way yükledim.çok güzel çalışıyor.üstelik sesli ve de türkçe isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

omerardicli

Üye
Merhabalar;

Bende LG GM735 kullanıyorum GPS bana igo may way yükleme dosyalarını [email protected] adresime gönderebilirmisiniz? ya da link varsa o da olur.

Teşekkurler..

melihengin

Üye
garmin kurdum.sorunsuz birşekilde çalşıyor.

yigodam

Üye
Arkadaşlar LG GM 735 model telefonu alıcam da telefon kullanıslımıı sorun çok yaratırmıı :

şimdiden TEŞEKKÜRLER

Takipçi Satın Al

Üst Alt