Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL2

Üye
arkadaslar iyi akşamlar bu 5800 yeni versiyon hakkında bi sorum olucaktı versiyon türkçe mi?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
evet türkçe ama product kodu na göre değişiklik gösterebilir bu öyle oluncada türkçe product kodu ile güncellemen gerekiyor telefonunu

sinnux

sinnux

Üye
Kinetic Scrolling nedir?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
hemşerim daha öncede açıklamıştık rehber gibi uzun listelerden oluşan menüleri gezerken yada internet tarayıcıda sayfayı baştan aşağıya gezerken scroll bar kullanılıyordu ama kinetic scrolling ile artık scroll bar a gerek kalmıyor elinizle aşağıya yukarıya çekebiliyosunuz sayfayı i-phone daki gibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ekranın iphone daki gibi sağa sola kaydırılması demek..

Sehzade

Üye
genel.olarak.sorun yaratan br gunclleme memnun.dglim ben

_ARDA_

_ARDA_

Üye
genel.olarak.sorun yaratan br gunclleme memnun.dglim ben

Ne gibi bi sorun yaşadın arkadaşım, 13 ocaktan beri yakşlaşık 120 - 130 tane telefona bu güncellemeyi yükledik gece gündüz. Ne olur söylermisin sorun yaratan kısmını, tek sana mı geldi bu sorun ya, bir kere de yapılan birşeyi takdir edin, hemen eleştiri yapıştırmayın... Güncellemeden önce o özellikler de yoktu. Sadece kinetic scrolling bile yetet sadece...... :off:

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
takdir etmekte çok önemli yalnız gözden kaçmaması gereken bir noktada var güncelleme yaparken hiç bir zaman müşteri memnuniyeti göz önünde tutulmuyor hep satış politikası bir adım daha önde v40 ta aynı şekilde KS koymuşlar ama menüde seçim işlemi ağırlaşmış eskiden daha hızlı algılıyordu seçtiğimiz seçeneği sanırım KS yüzünden böyle olmuş ev ekranını N97 gibi özellikle yapmamışlar ama yinede değişmiş olması sevindirici 5530 kullanmadıgım için onun KS si ne derece hassas bilmiyorum aynı ise sorun yok ama yinede hiç yapılmamasından daha iyidir tabikide

mustafa

mustafa

Üye
söylenebilecek tek şey var o da telefonun yavaşlamasıdır. saygılar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence güzel özellikler konulmuş beklenen özellikler geldi..kinetik için birçok kişi email gönderdi ben de dahil..başka konulardada istekte bulunulsaydı belki eklenirdi..

mustafa

mustafa

Üye
bence güzel özellikler konulmuş beklenen özellikler geldi..kinetik için birçok kişi email gönderdi ben de dahil..başka konulardada istekte bulunulsaydı belki eklenirdi..

söylenmesine ne gerek var nadircim yaaa. bunlar ilk kez bi telefon çıkarmıyorlar ki. neyin eksik olduğunu emin ol kullanıcılardan çok daha iyi biliyorlar. beklenen özellikler geldi diyorsunuz haklısınız bir yerde ama ev ekranı temasını rehber yapıp menüye girince sanki tema değişir gibi oluyor. nokia bi şeyler yapıyor ama eksik yapıyor.

dedemgeldi

Üye
Ben cihaz güncellemeye girdim fakat hala v31.0,101 gözükmekte.Güncelle diyorum bulunamadı diyor yeni güncelleme. :( nerden bulabilirm bunu

serkankay

Üye
N97 gibi pahalı bir telefon piyasadayken nokianın 5800 a daha fazla özellik eklemesi ticari açıdan ahmaklık olur zaten... Güncellemelerle telefondaki hataları minimuma indirseler bu fiyata bu telefon 10 üzerinden 9 alır.

mustafa

mustafa

Üye
N97 gibi pahalı bir telefon piyasadayken nokianın 5800 a daha fazla özellik eklemesi ticari açıdan ahmaklık olur zaten... Güncellemelerle telefondaki hataları minimuma indirseler bu fiyata bu telefon 10 üzerinden 9 alır.

nokia da zaten böyle düşünüyor o yüzden de tahtını apple a kaptırıyor. n97 nin piyasada olması 5800 kullananları bağlamaz. ben bu telefonu alırken az para vermedim. müşteri memnuniyetini ön planda tutmayan nokia çok yakında boyunun ölçüsünü alacak göreceksiniz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia da zaten böyle düşünüyor o yüzden de tahtını apple a kaptırıyor. n97 nin piyasada olması 5800 kullananları bağlamaz. ben bu telefonu alırken az para vermedim. müşteri memnuniyetini ön planda tutmayan nokia çok yakında boyunun ölçüsünü alacak göreceksiniz...
nasıl alacak?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet...

mustafa

mustafa

Üye
bildiğime göre 5800 kullanıyordun. iphone alma sebebin neydi çok merak ediyorm

Üst Alt