Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM yeni yazılım v40.0.005 ile ilgili ilk izlenimler
Bugün çıkan yeni yazılımı su anda yüklüyorum gördüğüm değişiklikleri buraya yazacağım arkadaşlar :aha:

• Beğen
Tepkiler: M3L!H, adanus1 ve l0rd™

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hadi bakalım Mümin hayırlı olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nsu ile mi güncelliyorsun Mümin?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam NSU ile güncelliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Kinetic Scrolling dışında eklenen hiç birşey yok :S

Nadir hocamında dediği gibi yapılan değişiklikler şu şekilde (yada şimdilik bizim gözümüze çarpanlar)
1.kinetik scrolling..
2.5530 ev ekranı
3.metin girişi ekranlarında otomatik rotasyon..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
galıba hack de sorun yaratacakkk

yenı versıyon yukledım ama bakalım neler olacak sertıfıkalı HelloOX da sorun var su anda

Bosnalı86

Üye
hack olayında sorun war arkadaşlar malesef :( ama zamanla bu sorunun da ilacı çıkacaktır,merak etmeyin :oke:

Sehzade

Üye
arkadaslar birde telefon tus kilidi kapalıyken arandıgında iphone gibi acılıs var baska ozellik bende sezemedm

adkadk2

Üye
indirmeler kalkmış yerine ovi konmus , ovi contacts yuklenmiş bide uygulamalara tel.ayarları gelmiş

laveled

laveled

Üye
hayrlı günler bu yeni versyonu nası yüklicez yardmcı olurmusnz bide bu kinetic scrolling ne işe yarıyo

akrepkore

akrepkore

Üye
telefonunu günceleyen arkadaslar ...telefonda donma sorunu falan kalkıyormu...

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
tabikide kalkıyor kardeşim yalnız şu gözüme çarptı kinetic scrolling eklendiğinden midir nedir çok az bi yavaşlama var sanki telefonda sanki eskiden daha seri kullanıyordum telefonu ama bilmiyorum belkide KS ye alışamadığımdan olabilir ama kesinlikle çok kolaylaştırıyo özellikle telefon rehberi gibi uzun listelerde gezmek cok daha kolay artık :)

soner5435

soner5435

Üye
ew ekranında deişimler var rehber bölümünde arkadaslar dikkat edin ben sonradan gördüm kısayol eklentileri ve rehberi genişletmişler harika olmuş birde rehber ve arama tuşunu dokunmatik olarak eklenmiş fakat menü tuşunuda koysalarmış ya ne adam bunlar yaaa xD

tabikide kalkıyor kardeşim yalnız şu gözüme çarptı kinetic scrolling eklendiğinden midir nedir çok az bi yavaşlama var sanki telefonda sanki eskiden daha seri kullanıyordum telefonu ama bilmiyorum belkide KS ye alışamadığımdan olabilir ama kesinlikle çok kolaylaştırıyo özellikle telefon rehberi gibi uzun listelerde gezmek cok daha kolay artık :)

tıklama algılamasında bi yavaslık var menülerde bnmde dikkatimi çekti basıyon sonradan algılıyor gibi

elguabo

Üye
arkadaşlar az önce teli nss ile güncelledim fakat hiç bir değişiklik olmadı.?
yapmam gereken birşey mi var ?bi yardımcı olur musunuz?

Progressivity

Progressivity

Üye
    Konu Sahibi
hangi product kodunu kullandın navi kodu ile güncellemeni tavsiye ederim

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
arrtık video izleyebiliyormuyuz??

melih06628

melih06628

Üye