SmartWorkSpace v0.2b EN |Menü Çubugunu Alta indiren Program

Sponsorlu Bağlantılar

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
SmartWorkSpace v0.2b EN |Menü Çubugunu Alta indiren Program

Arkadaşlar Ekranın aşağısında menü çubuğuna kısayollar ekleyen bir program.Deneyenler lütfen yorumlarını eksik etmesin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abdulyılmaz, ahmet uzun, Dvoynik ve 12 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler:good:

iskenlii

iskenlii

Üye
deneyeceğim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkùrler deneyelim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
denedim. Ekranın altına arama kaydı , mesajlar rehber vs.ikonları geliyor. Değişik bir pro. teşekkürler

haltie

haltie

Üye
tesekkürler kardeşim eline sağlık

cihat300

Üye
sağol kardaş denicem

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu program ramden çok yermi arkadaşlarzaten N95 için slideHelper kullanıyorum arka planda birde bunu çalıştırırsam herhalde iyice kasar.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Bu program ramden çok yermi arkadaşlarzaten N95 için slideHelper kullanıyorum arka planda birde bunu çalıştırırsam herhalde iyice kasar.

bence kasacaksa eger telefonun açılışında kasma yapar, normal kullanımda çokta etkıleyecegını dusunmuyorum bı sure bende kullandım n95 8gb telde. acılıs harıcı kasma problemı olmadı

fazo

fazo

Üye
eyvallah

omunal

Üye
Hayır kardeşim benim anlamadığım şu: neden bu programı buraya vermeden önce kendin denemiyorsunda programı buraya verip deneyenler bana bildirsin diyorsun acaba verdiğin programa kendin güvenmiyormusun yoksa telefonuna mı kıyamıyorsun?hoş millette sana uymuş denemiş ...Ne diyeyim

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kardeşim benim anlamadığım şu: neden bu programı buraya vermeden önce kendin denemiyorsunda programı buraya verip deneyenler bana bildirsin diyorsun acaba verdiğin programa kendin güvenmiyormusun yoksa telefonuna mı kıyamıyorsun?hoş millette sana uymuş denemiş ...Ne diyeyim
Her Programı deneyecek kadar vaktim yok ayrıca 400'ün üzerinde paylaşımım var hepsini teker teker deneyemem, denemiş olsam telefon kafayı yer, telefona sürekli format atamam, içerisinde bir dünya belgelerim var, bunları tekrar her formattan sonra telefonuma yüklemem benim günlerimi alır. Telefonu basit bir kullanım için almadım ben. İşlerimin yarısını telefonumda ki bu özel program ve belgelerle hallediyorum. Denemek istemiyorsan programı kullanmayabilirsin, kimseyi bunun için zorlamıyorum, ihtiyaç duyarsa biri diye paylaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: nokio_6233

seckin_22

Üye
çok güzel paylaşım eline sağlık. Keşke o menüdeki kısayolları değiştirmenin bi yolu olsa

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Crescent-23

Crescent-23

Üye
teşekkür ederim bakalım nasıl bişey :)

TUZAKLI

TUZAKLI

Üye
N 80 dede ise yaparmı bilmem ama güzelle benziyo pro eline sağlık

g1gfe4ds2