.BlueTR
Üye
Sıkıcı boot ekranlarını değiştirin!
Baştan söylüyorum verildiyde çok özür dilerim.Gelelim Programımıza.Yukarıdaki resme bakın.Çok sıkıcı bir ekran.Bunu değiştirmeye ne dersiniz?BootSkin bunun için yaratılmış ücretsiz bir programdır.Kullanımı çok basittir ve İngilizcedir.Upload bana aittir.DOWNLOAD:
Programı kuruyoruz ve açıyoruz.Karşımıza gelen ekranda bootskinler duruyor.Benden size bir örnek:
Bu benim bootscreen im bunu çok sevirim.Benim bootscreen imin download linki:
LÜTFEN +1 YADA Bİ TEŞŞEKÜRÜ ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR.
--------------- Ekleme ---------------
İstediğiniz ekranı seçip Apply deyin.Çıkan şeye ok deyin ve hazır.PC yi yeniden başlatın ve değişikliği görün.
eğer beğenmesneziz programı kaldırın herşey eski haline dönüyor.Bu program hiçbir sistem dosyasını kurcalamadan deiştiriyor ona göre.yani sistemi çökertme riski hiç yok.
indiren ve yorum yazmayanlara emeğim haram zıkkımdır.34 kişi girmiş ve 1 yorum bile yok.
Baştan söylüyorum verildiyde çok özür dilerim.Gelelim Programımıza.Yukarıdaki resme bakın.Çok sıkıcı bir ekran.Bunu değiştirmeye ne dersiniz?BootSkin bunun için yaratılmış ücretsiz bir programdır.Kullanımı çok basittir ve İngilizcedir.Upload bana aittir.DOWNLOAD:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Kullanım şekli şöle:Programı kuruyoruz ve açıyoruz.Karşımıza gelen ekranda bootskinler duruyor.Benden size bir örnek:
Bu benim bootscreen im bunu çok sevirim.Benim bootscreen imin download linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LÜTFEN +1 YADA Bİ TEŞŞEKÜRÜ ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR.
İstediğiniz ekranı seçip Apply deyin.Çıkan şeye ok deyin ve hazır.PC yi yeniden başlatın ve değişikliği görün.
eğer beğenmesneziz programı kaldırın herşey eski haline dönüyor.Bu program hiçbir sistem dosyasını kurcalamadan deiştiriyor ona göre.yani sistemi çökertme riski hiç yok.
indiren ve yorum yazmayanlara emeğim haram zıkkımdır.34 kişi girmiş ve 1 yorum bile yok.
Sen devam et sıkma canını...