Sıkıcı boot ekranlarını değiştirin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıcı boot ekranlarını değiştirin!

Baştan söylüyorum verildiyde çok özür dilerim.Gelelim Programımıza.Yukarıdaki resme bakın.Çok sıkıcı bir ekran.Bunu değiştirmeye ne dersiniz?BootSkin bunun için yaratılmış ücretsiz bir programdır.Kullanımı çok basittir ve İngilizcedir.Upload bana aittir.DOWNLOAD: .Kullanım şekli şöle:
Programı kuruyoruz ve açıyoruz.Karşımıza gelen ekranda bootskinler duruyor.Benden size bir örnek:

Bu benim bootscreen im bunu çok sevirim.Benim bootscreen imin download linki:
LÜTFEN +1 YADA Bİ TEŞŞEKÜRÜ ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR.

--------------- Ekleme ---------------

İstediğiniz ekranı seçip Apply deyin.Çıkan şeye ok deyin ve hazır.PC yi yeniden başlatın ve değişikliği görün.

eğer beğenmesneziz programı kaldırın herşey eski haline dönüyor.Bu program hiçbir sistem dosyasını kurcalamadan deiştiriyor ona göre.yani sistemi çökertme riski hiç yok.

indiren ve yorum yazmayanlara emeğim haram zıkkımdır.34 kişi girmiş ve 1 yorum bile yok.

• Beğen
Tepkiler: Sebepsiz Fırtına

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
indiren ve yorum yazmayanlara emeğim haram zıkkımdır.34 kişi girmiş ve 1 yorum bile yok.

Bu ne demek şimdi... ? Hiç kimse konulara cevap vermkele zorunlu değil... İster cevabını verir ister vermez... Ona sen karar veremezsin... Zamanla alışırsın sende... :) Sen devam et sıkma canını...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
indiren oldumu hiç??

indirenler ve yapamayanlar lütfen yorum yazsın yardımcı olmaya çalışacağım.:oke:

vusalx

Üye
dostum teşekkürler ancak verdiğin link indirmeye izin vermiyor
bir sefer deneme yaptım o da yarıda kaldı

tamamdır dostum eyvallah sağolasın..........

tamamdır dostum eyvallah sağolasın..........

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
çalıştıramadım bir türlü

ginfa

Üye
teşekkürler kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt