2 Günde Bir Karısıyla Tanışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sehzade

Üye
    Konu Sahibi
2 Günde Bir Karısıyla Tanışıyor
İşi nedeniyle travma geçirip hafızasını yitiren bir İngiliz sadece son 48 saatlik bir hafızaya sahip. 48 saatten uzun süre önce gerçekleşenleri hatırlamayan adam cebinde ismi ve adresiyle dolaşıyor. İki günde bir kızı ve eşiyle yeniden tanışıyor.

İngiltere'de yaşayan 32 yaşındaki eski polis Andy Wray görev sırasında tanık olduğu intihar vakaları ve kazalar nedeniyle sinir krizi geçirerek iki yıl önce hastaneye kaldırıldı. Travma geçiren polis stres ve kalp rahatsızlığı sebebiyle hafızasını tamamen kaybetti. Wray akrabalarını, 13 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi Jo ve üç yaşındaki kızı Chole'yi bile unuttu.
İki yıl boyunca gördüğü tedavi sonucunda hafızası yerine geldi ama bir sorun vardı, sadece son 48 saatte yaşadıklarını hatırlıyor sonra herşeyi unutuyordu. Şimdi kaybolma ihtimaline karşı cebinde ismi ve adresi yazan bir kağıtla dolaşan Wray süpermarkette çalışıyor. Günlük yazması teşvik edilen talihsiz adam "Bugün Chloe isimli bir kızla tanıştım. Benim kızım olduğunu söylediler. Az önce ismi Jo olan bir kadınla tanıştım. Benim karımmış" gibi notlar alıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol Faruk ama daha önce verilmişti..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet Faruk alttaki benzer konulara bak yinede eline sağlık:oke:

aLone

aLone

Üye
bunla ilgili ilk 50 öpücük diye film vardı galiba

Sehzade

Üye
    Konu Sahibi
aLσηє;1918526' Alıntı:
bunla ilgili ilk 50 öpücük diye film vardı galiba
nadir abi mehmet abi ozur dilerim baktım ama herhalde gozumden kacırmısım :(
alone akıl defteri diye bir film var ordada boyle bir konuyu ele alıyor

Progressivity

Progressivity

Üye
evet hatta orjinal adı memento çok dehşet bir filmdir lakin biraz ağır 1 kerede pek anlaşılmıyor.

aLone

aLone

Üye
benim dediğim filmdede konu aynı

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...