Sıfır gibi pda -wi-fi * gps * wındows mobile* q klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ygemici

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır gibi pda -wi-fi * gps * wındows mobile* q klavye
benq p51 wireless gps windows mobile cihazda yok yok kısacası.
Maxicep.com - Wifi - gps - windows mobile tertemiz (resimli)
kozmmetik olarak on uzerınden on alır cihazda cızık yok resimlerdede anlasılacagı gibi

pili iyi durumda orjinal aksesuarlı kutulu garantisi bitmiş

1 gb hafıza kartıyla birlikte. cihaz yakın bir akrabamındır bir hevesle almış beceremedıgı ıcın 1 ay kadar falan kullanıp dolaba atmıs.bana oyle dedi elçıye zeval olmaz:oke:

yanlızca istanbul içi satış fiyat 180

bamboo

bamboo

Üye
Selam kardesım bende suanda w810 i var eger dusunursen telefon temız ve saglam haber beklıyorum...

bamboo

bamboo

Üye
merhaba arkadasım benım telefon hakkın da ne dusunuyosun acaba cevap yazarsan memnun olurum aynı zamanda 6210 ve 5210da var bende ucune karsılık olarak senın telefona varmısın tertemız ucude hıc bırı tamır gormedı sadece olumlu veya olumsuz bı cevap verırsen memnun olurum sımdıden cok sagol...

sukrusa

Üye
Ya arkadaslar bende ılan verım dedım ama bı turlu beeremedım valla aklınızda olsun ıstanbul tuzladanım cok temız e65 satıyorum 220nye bırakcam pda alıam o sebepten satıyorum 5335421557

ygemici

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar bende ılan verım dedım ama bı turlu beeremedım valla aklınızda olsun ıstanbul tuzladanım cok temız e65 satıyorum 220nye bırakcam pda alıam o sebepten satıyorum 5335421557

sukrusa uyarsa takasa girelim

sukrusa

Üye
kardesım bentelefonuna talıbım ıstanbul ıcı 5335421557

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt