S5603 Messenger (Dokunmatik)

Sponsorlu Bağlantılar

atsg

Üye
    Konu Sahibi
S5603 Messenger (Dokunmatik)
Arkadaşlar yaklaşık 2 gün bu telefona uygun msn aradım ama bulamadım. Ararken bu sitede oyunları dokunmatik telefonlara uyarlamak için bi kod gördüm bu kodu msn üzerinde uyguladim ve işe yaradı. Ben daha giremedim yanlış şifre yazdın diyo ama bide siz deneyin. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: timmes

muratbaymis

Üye
amsn den başka program var mı ?araştırmalarına göre .ben navigasyon programı arıyorum ama bulamadım.acaba navigasyon yükleniyor mu ?

QuoVadis

QuoVadis

Üye
Msn bulsam yeter bana sorunsuz lazım :S

Paranoya

Paranoya

Üye
aga dediğin kodu buraya yazarmısın ..

halukccc

halukccc

Üye
koda falan gerek yok bea kanka msn kullanın catır catır giriyorum....

kwnchh

kwnchh

Üye
Arkadaşlar Samsung Star 5233w kullanıcısıyım ama ufak bir hayrım dokunsun istedim size :)

buyrun link :

bunu indirip deneyin bir,zira Samsung Star öncesi L700'de bile bunun L700 için olanını kullanıyordum ve şimdilerde Star'da da 5233w için uyarlanmışını kullanıyorum.

bahsettiğiniz model için aratınca da bu linkteki çıktı,paylaşayım istedim :)

yanlış bilgi vermiyorumdur umarım ama bugüne dek Samsunglarda en iyi çalışan messenger programı bu sanırım (en azından ben bu fikirdeyim) Umarım işinizi görür.

minik bir ayrıntı : Uygulama aracılığıyla gelecek ilk sayfadan mail box,space (alanınız) ve Windows Live'ın izin verdiği tüm etkinliklere ulaşabilirsiniz. Tabii MSN Messenger dahil..

seyosh

Üye
ben pek beceremedim yüklemeyi sanırım bana yardımcı olurmusunz?

kwnchh

kwnchh

Üye
ben pek beceremedim yüklemeyi sanırım bana yardımcı olurmusunz?

hocam o zaman sana adım adım anlatayım ben bunu :)

1) Öncelikle pc'den sitesine git

2) Site senden cihaz modelini isteyecektir (sormazsa sağ üst kısımda "your telephone model" alanından sen halledebilirsin). Cihazını oraya tanımladıktan sonra (Samsung s5603 yazdığında zaten önizleme resmi çıkacaktır tıklayarak seç). Sonrasında da telefonunu seçince onaylamanı isteyecektir (Set phone type seçeneğine tıkla)

3) Search kısmına "Windows Live" yaz arama tamamlandığında bir çok messenger çıkabilir,listede "Windows Live" ı bularak linkine git. Linke gittiğinde sağ kısımda turuncu bir buton belirecek "download" diye.

4) Önüne gelen dowload butonuna tıkla ve indirme seçenekleri açılsın (minik bir pencere açar bunu göstermek için) Orada 3 madde vardır,seni ilgilendiren 3üncü şık.

Enter Code: ****** to begin download. (yıldız kısmı rakam olacak) der bu şıkta. Sen orada verdiği kodu (yani rakamı) kenarda tut.

Sonraki adımda telefonun aracılığıyla m.getjar.com sitesine git (ama bu siteye telefon ile git). Telefonundan siteye bağlandığında sayfanın en altına in ve orada Quick download code seçeneğe tıkla. Sana açtığı yeni sayfada da boş kutucuğa demin aldığın kodu gir ve download de (telefonuna dowload edeceksin böylece aramadan ya da link bulmak zorunda kalmadan).

Telefonuna indikte sonra zaten çalıştırmak isteyip istemediğini sorar ve nereye kaydettiğini söyler cihaz,sana keyifle kullanmak kalır.

Umarım karmaşık olmayacak haliyle anlatabilmişimdir ve işini görür..

kübbb

Üye
offffffffff indiremıyorummmmm:ağlarım:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
E-buydye girin cep telefonunuzdan orada tam telefon modeli istiyor yazın daha sonra indirdiğinizde cok amaçlı bi program geliyor facebook,msn,myspace,twıter gibi popüler Programlar içinde oluyor biz müşterilerinize bu şekilde yükleyip veriyoruz. :)

cilgincizer

cilgincizer

Üye
corby yede olur mu bu?

su3

Üye
hocam o zaman sana adım adım anlatayım ben bunu :)

1) öncelikle pc'den sitesine git

2) site senden cihaz modelini isteyecektir (sormazsa sağ üst kısımda "your telephone model" alanından sen halledebilirsin). Cihazını oraya tanımladıktan sonra (samsung s5603 yazdığında zaten önizleme resmi çıkacaktır tıklayarak seç). Sonrasında da telefonunu seçince onaylamanı isteyecektir (set phone type seçeneğine tıkla)

3) search kısmına "windows live" yaz arama tamamlandığında bir çok messenger çıkabilir,listede "windows live" ı bularak linkine git. Linke gittiğinde sağ kısımda turuncu bir buton belirecek "download" diye.

4) önüne gelen dowload butonuna tıkla ve indirme seçenekleri açılsın (minik bir pencere açar bunu göstermek için) orada 3 madde vardır,seni ilgilendiren 3üncü şık.

Enter code: ****** to begin download. (yıldız kısmı rakam olacak) der bu şıkta. Sen orada verdiği kodu (yani rakamı) kenarda tut.

Sonraki adımda telefonun aracılığıyla m.getjar.com sitesine git (ama bu siteye telefon ile git). Telefonundan siteye bağlandığında sayfanın en altına in ve orada quick download code seçeneğe tıkla. Sana açtığı yeni sayfada da boş kutucuğa demin aldığın kodu gir ve download de (telefonuna dowload edeceksin böylece aramadan ya da link bulmak zorunda kalmadan).

Telefonuna indikte sonra zaten çalıştırmak isteyip istemediğini sorar ve nereye kaydettiğini söyler cihaz,sana keyifle kullanmak kalır.

Umarım karmaşık olmayacak haliyle anlatabilmişimdir ve işini görür..

ücretli mi????

15097

15097

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 2 gün bu telefona uygun msn aradım ama bulamadım. Ararken bu sitede oyunları dokunmatik telefonlara uyarlamak için bi kod gördüm bu kodu msn üzerinde uyguladim ve işe yaradı. Ben daha giremedim yanlış şifre yazdın diyo ama bide siz deneyin. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

link kırık

15097

15097

Üye
link kırık

Takipçi Satın Al

Üst Alt