hocam o zaman sana adım adım anlatayım ben bunu
1) öncelikle pc'den
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine git
2) site senden cihaz modelini isteyecektir (sormazsa sağ üst kısımda "your telephone model" alanından sen halledebilirsin). Cihazını oraya tanımladıktan sonra (samsung s5603 yazdığında zaten önizleme resmi çıkacaktır tıklayarak seç). Sonrasında da telefonunu seçince onaylamanı isteyecektir (set phone type seçeneğine tıkla)
3) search kısmına "windows live" yaz arama tamamlandığında bir çok messenger çıkabilir,listede "windows live" ı bularak linkine git. Linke gittiğinde sağ kısımda turuncu bir buton belirecek "download" diye.
4) önüne gelen dowload butonuna tıkla ve indirme seçenekleri açılsın (minik bir pencere açar bunu göstermek için) orada 3 madde vardır,seni ilgilendiren 3üncü şık.
Enter code:
****** to begin download. (yıldız kısmı rakam olacak) der bu şıkta. Sen orada verdiği kodu (yani rakamı) kenarda tut.
Sonraki adımda telefonun aracılığıyla m.getjar.com sitesine git (ama bu siteye telefon ile git). Telefonundan siteye bağlandığında sayfanın en altına in ve orada
quick download code seçeneğe tıkla. Sana açtığı yeni sayfada da boş kutucuğa demin aldığın kodu gir ve download de (telefonuna dowload edeceksin böylece aramadan ya da link bulmak zorunda kalmadan).
Telefonuna indikte sonra zaten çalıştırmak isteyip istemediğini sorar ve nereye kaydettiğini söyler cihaz,sana keyifle kullanmak kalır.
Umarım karmaşık olmayacak haliyle anlatabilmişimdir ve işini görür..