Godfather
Üye
forumun en hızlısı benim![]()
biz ağırdan alıyo olmuyalım

forumun en hızlısı benim![]()

abi o dunduöbür taraf olmasa faruk ben sana hızı gösterirdim..forum bile benim hızıma yetişemiyor..![]()
sen yaslandın genclrin onunu ac
birader gel be pc ye![]()
abi snn ewlat mal dusmanımı nie atıolaptopu bizim çocuk 2.kattan aşağı attı cebe devam mecburen
oyunda 3 canını birdenmi kaybetmis nolms
abi obur taraf derken ahiretemi calısıosunabi o dundusen yaslandın genclrin onunu ac
![]()

laptopu bizim çocuk 2.kattan aşağı attı cebe devam mecburen

arkadaslar devir teslim yapıyor nadir abi xDleventçiğim Allah'a şükür iyiyiz..Ali bakmayın öyle gelin katılın konu farketmez öylesine sohbet ediyoruz..Faruk tamam açıyorum senin önünü..![]()
Ali bu arkadaşları buraya topladım..ben iki sayfa açtım birinde burada millet diğerinde ben yalnız rahat rahat dolaşıyorum yorumlarımı yazıyorum..ordada birkaç kişi peşimde ama bu kadar kişi yok şükür..DiaBLoS™;1901629' Alıntı:Yahu dün yılbaşı konusunda bukadar kişi yoktu . Teesüf ediyorum ..![]()

abi kmler pesinde diger konulara el atımda gor senAli bu arkadaşları buraya topladım..ben iki sayfa açtım birinde burada millet diğerinde ben yalnız rahat rahat dolaşıyorum yorumlarımı yazıyorum..ordada birkaç kişi peşimde ama bu kadar kişi yok şükür..![]()

bunlar var ya bunlar..Forum bozulucak çok hızlı gidiyor birinci sayfada selam dedim 40. sayfada selamı alıyorlar)))

Nadir Hoca superman Maaşallah ..
Levent hayat iyi gdior da bir de biz gideblsek.
Bakın hele hızlandm sanki ben