Bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapalım
iki şey öldürür insanı. Biri sevmediği insanın silahından gelen mermi. Diğeri sevdiği insandan gelmeyen ilgi

Sadece sevgili beraber olduğumuz kişi değil. Arkadaşımız, dostumuz, ailemiz, yakınımız. Herşey için çok geç olmadan, sevdiğimiz insanın katili olmadan, onu ebediyen kaybetmeden sarılın ona.:sarıl: Geçmişte ne varsa geçmişte kalsın. Takılmayın önceki hatalara.
Cimri olmayın sevginizi göstermekte.

UNUTMAYIN SADECE SENİ SEVİYORUM demek yetmez!! :op:

• Beğen
Tepkiler: Penelope, Praetor, ' KalendeR ' ve 13 diğerleri

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sadece sevgili beraber olduğumuz kişi değil. Arkadaşımız, dostumuz, ailemiz, yakınımız..

Tek kelimeyle harikasın Burcu !..

Dwyane_Wade

Üye
Sevdiklerinize geç olmadan onları sevdiğinizi söylemekle kalmayın gösterin.. :) Eline sağlık canım,fon müziği de çok güzel :op:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sevmediğim insandan gelen mermi yaralar ama, değer verdiklerimden gelen ilgisizlik beni öldürür. neden tuz bastın ki şimdi :ağlarım:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ağlarım::ağlarım: taa nerelere gittim yine bu saatte

arslansem

arslansem

Üye
İnsanoğlu...Nankörüz...Bişeyin kıymetini kaybetmeden,bitmeden,gitmeden,tükenmeden bilmeyiz.Hep herşey daha iyi olsun isteriz ama yetindiklerimizle kalırız.Çaba sarf etmeyiz...
Bugün yeni bi başlangıç fırsatı.Herşeye yeniden başlama şansı...Sanki..
Konu için teşekkür ediyorum ve herşeyi başı olan sevginin bütün insanlar arasında yaygınlaşmasını yürekten istiyorum :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
off be gecenin 5 inde öylebir yarama tuz bastınki sorma burcu :ağlarım::ağlarım:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Dilim tutuldu ne desem ki , çok teşekkürler Burcu, bunları duymak demekki hepimizi mutlu ediyor , mükemmelsin çok teşekkürler :):)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tek kelime ile mükemmel :oke:

zalim24

zalim24

Üye
:) saol güzel sözler için :)

Godfather

Godfather

Üye
ya saola ablada bir türlü açılmıyor :D

Berlin Boleyn

Gül'ün aşkı suyun ilgisizliği:)

Gül ölümüne sever,su sevdiğini söyler de ilgiden yoksun..

Kaç seni seviyorum diyen dillere kandık,kaçkere çiçek gibi susuzluktan öldük.
rengimiz soldu,çehremiz sarardı son bir kere sorduk kendimize beni seviyormu???????............
ve ozaman anlıyorduk sevgiliye sadece seni seviyorum demek yetmiyordu sevenler öldü gel zaman git zaman tohumlarından yeniden doğdu:)

Harikaydı Çok Teşekkürler:sarıl:

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
kimse söylememiş ama :(

neyse ben başlayayım o zaman; enes, gözde, huriş abla, atacım, salihim, nadidem, isa, önceden kızıdğım ama şimdi sevdiğim bilal, meleğim, bana her konuda yardım eden hasan, erol çok ama çok seviyorum sizi.:sarıl: Şimdi aklıma gelmeyen ama çok sevdiğim arkadaşlarım var. Aklıma geldikçe yazıcam. İyiki varsınız, iyiki hayatımdasınız

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Öncelikle Bu isimleri yazarken Michael Jackson - Thriller dinliyorum :)

Ata Ağabey , Mustafa, Nadir Hocam , Enescim , Ozan Ağabey, Erol, Ali Ağabey , Veysel , Halit, Mümin , Melek , Gözde , Semih ( CryDaqqer ) , Semih ve daha fazlası , arkadaş listemdeki olan veya olmayan arkadaşlarım yukarıda yazdığım kişiler semboliktir yani içine sizi koymadım diye üzülmeyin uzatmak istemedim , hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız, hayatı öğreten kişilersiniz:)
Üzmeyelim birbirimizi, çok üzülenler var ...
Saygılar , Hürmetler:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
harikasın Burcu..sadece kuru lafla sevgi gösterilmez davranışlarla da göstermek gerek..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Videoyu şimdilik izleyemiyorum, kelimeler güzel. Teşekkürler burcu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Teşekkürler .

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
mütiş :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Türkçene bağdaş kurayım....:D

Ne olursa olsun kişi sevdiğine bağlılığından sudan sebeblerden vazgeçmemeli..:)Zor zamanlarda bir dert ortağı her zaman ilac gibi oluyor....:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt