Bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
halit onu yeni tanidim sayilir ablasina saygili biri bugunlerde hem ayin uyesi hemde bir dizide iki dakka goruktuyaa havasi batsin yakla$ilmaz artik kizar $imdi boyle dedigimehaala imzali resim gondercek ablasina bekliyoz bakalim halit senide cok seviyorum karde$iim
tesekkür ederim huriş imzalı fotomu yollucam yada cannes film festivaline gelicem orda veririm:ehe
tamam bekliyorum:ehe

--------------- Ekleme ---------------

oo koca yaziyi alinti yaptin iki kelime ciziktirir insan :ehe olsun genede sagol

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
harikasın Burcu..sadece kuru lafla sevgi gösterilmez davranışlarla da göstermek gerek..
Aynen katılıyorum :oke:

--------------- Ekleme ---------------

benim yazacağım isimler listesi çok uzun:)

buradan;hurişime,burcuya,meleğe,nadideye,bilalciğime,ataya,hasan,enese,erola,isaya,halite,güven,nadir ve mehmet abilerime,mesuta,davuta,oğuza,aliye,mümine,semihe,hüseyine,kerime,burcuya(candy),burağa,godfather'a(ismini bilmiyorum),tuğrul'a ,leventte,pentagrama,hayatımı renklendirdikleri için çok teşekkür ediyorum:sarıl:

iyi varsınız ve iyiki sizleri tanımışım.yeni hayatlar tanımak ve bunlara ortak olmak harika bir duygu..

sizleri ve adını sayamadığım(unutmuş olabilirim) bütün yüreği güzel insanları seviyorum:)

veeee son olarak birini özel seviyorum o kişi ise ''ALPEREN BUĞRA'' abimdir.kendisi bna sigarayı bıraktırdı ona çok teşekkür ediyorum ve bende ayrı bir yeri olduğunu söylemek istiyorum buradan:)

lafı çok uzatmiyim bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapmalıyım başka çare kalmadı bu hikayeyi dinledikten sonraa:)
Bil mukabele kardeşim. İnşallah bir daha başlamamak üzere artık sigarayı bırakmış olursun.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
alperenbugra koyu be$ikta$li oldugunu biliyorum bide guzel muzik zevki olan biri diye du$unuyorum fazla tanimasamda senide seviyorum karde$im
Bil mukabele...
Güzel, olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dokundu gerçekten de...

Burcu, huriş ve berlin arkadaşıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

MaxiCep ailesi olarak birbirimize "seni seviyorum" demekten daha ötesini yapabileceğimiz bir yıl olması dileğiyle...
Ve "saygının" sevgiden önce geldiğini, sevmesek dahi saygıyı kaybetmememiz gerektiğini unutmayacağımız bir yıl olması dileğiyle...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Güzeldi Saol
Herkeze Mutlu yıllar....

huri$

huri$

Üye
Dokundu gerçekten de...

Burcu, huriş ve berlin arkadaşıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

MaxiCep ailesi olarak birbirimize "seni seviyorum" demekten daha ötesini yapabileceğimiz bir yıl olması dileğiyle...
Ve "saygının" sevgiden önce geldiğini, sevmesek dahi saygıyı kaybetmememiz gerektiğini unutmayacağımız bir yıl olması dileğiyle...
çok guzel soyledin ata gercekten
ben de te$ekkur ediyorum:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yasminoz hergece:pro::pro::pro: bu 3 prolu adam smileyi ile giri$ yapar az gorunur kendisi senide çok seviyorum yasminim:op:

saoll cnm bnm...şu koskoca sitede beni de seven birini görmek güzel... :D :D

:pro: :pro: :pro:

ceza almışsın yeni gördüm... :s

SeRKaNCa16

Üye
abı yapma daha ne yapalım yaaaaa

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
abı yapma daha ne yapalım yaaaaa

Abimi allahım ya ne abisi kardeşım yaa:angry:

Sayın üyeler anlamıyorum bayan olduğum o kadar bellliki hala nasıl abi diyorsunuz.

Fairy Maxi Kadın (Bayan Özel)

Form görevlilerinde bu ifade mevcud. Avarımı hiç bir erkek kullanmaz. Fariy nin anlamı peri. İmzamda peri kızı var. Gerçek ismimde burcu yazıyor. Tek bayan yönetici benim. Daha nasıl abi diyorsunuz ben anlamıyorum:vur

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Abimi allahım ya ne abisi kardeşım yaa:angry:

Sayın üyeler anlamıyorum bayan olduğum o kadar bellliki hala nasıl abi diyorsunuz.

Fairy Maxi Kadın (Bayan Özel)

Form görevlilerinde bu ifade mevcud. Avarımı hiç bir erkek kullanmaz. Fariy nin anlamı peri. İmzamda peri kızı var. Gerçek ismimde burcu yazıyor. Tek bayan yönetici benim. Daha nasıl abi diyorsunuz ben anlamıyorum:vur
Babaaaaa büyüksün!..
Sen yeter ki celallenme bubaaaa!.....

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

Progressivity

Progressivity

Üye
bu yıl seni seviyorum dışında herşey diyecem ama aşk maşk yok bu yıl

my immortal

my immortal

Üye
ne kadar önemli değilmi....seni seviyorum demek yetmiyo ben buna inananlardanım burcu:)sevdiğini göstermedikçe sevmek işe yaramıyo geç kalmadan sevdiğini tüm dünyaya haykırmak lazım göstermek lazım...ben de yapayım mahmutuuuuummmmm seni çoook ama çoookk seviyorummmmmmm:):)
....çok teşekkürler

arslansem

arslansem

Üye
Bu biraz özel oldu :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt