NOKIA N96 ile Wireless Üzerinden Hiçbir Siteye Ulaşamıyorum??? :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyy Aha

Uyy Aha

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N96 ile Wireless Üzerinden Hiçbir Siteye Ulaşamıyorum??? :(((
yeni bir N96 cihazım var. turkcell ile nete bağlanabiliyorum ancak seçtiğim WLAN ağına bağlandı dese de,herhangi bir web adresine gitmeye çalıştığımda "ağ adresi geçit vermiyor" diyor ve ben sinir küpü oluyorum. Wireless ile hiç bi siteye gidemiyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Ya da çözümü? Lütfen yardım edin arkadaşlar; çıldırmak üzereyim... :(((

Turkcell internet paketiyle istediğim siteye girebiliyorum ama kendi evimdeki wireless a bile bağlanmıyor.... İlginize şimdiden teşekkür ederim!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ağ şifresini doğru giriyor musun?

Uyy Aha

Uyy Aha

Üye
    Konu Sahibi
ag kodu mu? bana yardımcı olur musun? kodu doğru giriyorum sanırım.

--------------- Ekleme ---------------

kodu doğru giriyorum elbette. şu an bağlı diyor. ama herhangi bir siteye girmesi için talimat verdiğimde bağlanıyor gbi yapıyor, 15 sn bekliyoruz ve " ağ geçidi yanıt vermiyor" yazısı... :((((

tamirciciragi

Üye
bendede aynı sorun oluyo :(

atakanpower

Üye
N96 kullanıyorum bende de aynı sorun vardı evde kablosuz modem kullanıyorum.Şifresini bildiğim halde bağlanamıyordum ağ geçidi cevap vermiyor diye hata alıyordum.İnternette yaptığım araştırmada sorunun nedenini buldum.Ben evdeki modemin güvenlik derecesini wpa/wpa2 yapmıştım bu yüzden bu hatayı aldığımı öğrendim.Kesin Çözüm wpa/wpa2 olan modem güvenlik ayarlarını Web yapın sorun çözülecektir.

arda59

Üye
telefonun güvenlik atarlarınımı wpa/wpa2 yapacağız anlamadım arkadaş

atakanpower

Üye
telefonun güvenlik atarlarınımı wpa/wpa2 yapacağız anlamadım arkadaş
hayır kardeş telefon ayarları aynı kalsın.Evdeki modemin güvenlik ayarları wpa/wpa2 olduğu için ağ geçidi cevap vermiyor şeklinde hata alırsınız.Bu güvenlik ayarlarını Web yapacaksınız yani wpa/wpa2 olan güvenlik ayarlarını Web yaparsanız sorun çözülür.

meto2424

Üye
mrb benimde bir n96 m var ama ben ağa bağlanamıyorum acaba ne yapabilirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun bendede war baglanıyo ama yarıda ag geçidi cvp wermiyor diyo sayfa kapanıyo

atakanpower

Üye
sende sağol

ihsan31012

Üye
peki o güvenlik ayarını nasıl değiştirecez bi yardımcı olurmusun ben neti ortaklaşa kullanıyorum modem komşuda bi anlatırsan çok makbule geçer kardeş ya

kardeş nasıl değiştirecez o güvenlik ayarını bi anlatırsan sevinirim

ağ koduni doğru giriyor musun?
kardeş sana wlan ile ilgili bişe soracam bi yardım edermisin

atakanpower

Üye
peki o güvenlik ayarını nasıl değiştirecez bi yardımcı olurmusun ben neti ortaklaşa kullanıyorum modem komşuda bi anlatırsan çok makbule geçer kardeş ya

kardeş nasıl değiştirecez o güvenlik ayarını bi anlatırsan sevinirim

kardeş sana wlan ile ilgili bişe soracam bi yardım edermisin
kardeş modem sende değilse olmaz modem üzerinden yapacaksın modemini markasına göre yada en basit yöntem modemi resetle ve yeniden kur güvenlik kısmına geldiğinde güvenlik seviyesini web yap sorun hallolur

Froydo

Üye
Temel wep yaptım ama bende yine olmadı sorun çözülmedi Başka bir ayarı mı var acaba arkadaşlar? Telefonm e71 modem zyxel

axselvi

Üye
e zaten telefondada wpa/wpa2 ikiyi seçiyoruz ama olmuyor varsayalımki başka yerden başka bir ağ kablasuna baglanmak istiyoruz o zaman senin dediğin gibi olursa bağlanamayız bu olayın başka bir çözümü olsa gerek bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt