arkadaşlar ben aaldım kullanıyorum. wifi olsun java olsun sorunsuz çalışıyor. oyun ve program rahat çalışıyor ve kaldırılıyor. fiyatı 310-340 arası değişiyor. tv fena değil normal. arayanın resmi nasıl konuluyor hala çözemedim o kadar![]()
Merhaba Arkadaslar Bende Trident W t9 aldım cok da memnunum..ama bir sorum olacak sizlere..arama geldiginde sessiz moda nsıl gecebiliyrum,hangi itusa basldıgınessiz geciyor telefon?
bende var dostum on numara tavsıye ederim

Nokia E71'e de baktım tuşlarda 1gr ses yoktu. Bu kadar özelliğin arasında bu sorun olmaz tabiiki bu kadar sağlam duracagını tahmın etmemiştim telefonun cidden begendim fiyatıda uygun. Bozulunca da verin ElectroWorld'e yaptırıp versinler geri...Arkadaşlar Telefon Electro World'de 299 TL WorldCard'a Peşin 8 Taksit. Bugün Baktım kasası çok sağlam duruyor, Telefonun menüsüne bakamadım açılmıyordu şarjında problem varmış ama birşey dikkatimi çekti tuşlara basınca normal telefondan daha çok ses çıkarıyor, gece manitayla mesajlaşırken evdekiler uyanabilirNokia E71'e de baktım tuşlarda 1gr ses yoktu. Bu kadar özelliğin arasında bu sorun olmaz tabiiki bu kadar sağlam duracagını tahmın etmemiştim telefonun cidden begendim fiyatıda uygun. Bozulunca da verin ElectroWorld'e yaptırıp versinler geri...
Profil ayarlarından tuş sesi seviyesi ve tonu da ayarlanabiliyor. İstersen tamamen sessiz de tuşlayabilirsin.

joystick nasıl ya sağlam mı joysticklerden çok çektim ben arkadasım menüsünü fln çekip koysan suraya on numara olcak haa![]()

Joystick(navigasyon düğmesi) küre biçiminde ve çok rahat. Bunun hassasiyeti de ayarlanabiliyor.
Resim nasıl ekleniyor anlatırsanız en kısa sürede çeker yollarım
--------------- Ekleme ---------------
Bir de fark ettim ki, hiç "teşekkür" almamışım henüz? nasıl alınıyor ki bu teşekkürler?![]()
eminim telefonu benim gibi merak eden çok arkadasımız vardır alıp almama konusunda son nokktayı sen koyabilirsin şimdiden tesekkürler
joystick nasıl ya sağlam mı joysticklerden çok çektim ben arkadasım menüsünü fln çekip koysan suraya on numara olcak haa![]()

Alıntı yaparken msjını yazdıqın yer var ya işte smileylerin hemen altında Imageshack.us Üzerinden Resim Yüklediye yer var ordan pc ndeki resimleri atıosun link olarakta verebilirsin biraz detaylı çekip koyarsan çok çok tesekkür ederiz arkadasımeminim telefonu benim gibi merak eden çok arkadasımız vardır alıp almama konusunda son nokktayı sen koyabilirsin şimdiden tesekkürler
tamam o halde ekliyorumteşekkür isterim ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alıntı yaparken msjını yazdıqın yer var ya işte smileylerin hemen altında Imageshack.us Üzerinden Resim Yüklediye yer var ordan pc ndeki resimleri atıosun link olarakta verebilirsin biraz detaylı çekip koyarsan çok çok tesekkür ederiz arkadasımeminim telefonu benim gibi merak eden çok arkadasımız vardır alıp almama konusunda son nokktayı sen koyabilirsin şimdiden tesekkürler
tamam o halde ekliyorumteşekkür isterim ama
saolasın arkadasım faydalı oldu aslında bana da tesekkür etmeleri lazımya iyide diğer sayfalarda tesekkür butonu oluodu burda yok
bende şu an kullanıyorum.daha dün aldım.çok memnunum.
sallayarak müzik tv radyo kanalı değiştirme özelliği var.
bekleme ekranında sallarsanız arkaplan değişiyor.
kamerası güzel.bilgisyar atmadım henüz ama kendi ekranında bakınca gayet net fotoğrafları.
tv'si pek tatmin etmedi beni ne yazıkki.
radyosunu pek deneme fırsatım olmadı.
çoğu kişi topu sormuş.top gerçekten kullanışlı.hassasiyet ayarıda var.
tuş seslerini kapatabiliyorsunuz.
--
hoşuma gitmeyen noktalardan birisi telefonun bazı yerlerinin türkçe bölümlerinde anlamsız hale gelmesi.
örneğin sms geldiğinde ekranda
'dan SIM2 mesajı
Ali
tarzı yazıyor.yada müzik dosyasının seçeneklerinde "olarak kullan" diye bir menü var.
tamam zil sesi olarak yada sms sesi olarak kullanmayı ayarlayan bir menü olduğunu işi bilenler biliyor fakat hiç bilmeyen birisi baktığında çok anlamsız oluyor.
Sanırım bu trident'in birazda aceleye getirmesinden kaynaklı birşey.
Bunu düzeltmek için türkçe dilini düzenleyebileceğimiz bir program varmı piyasada?
birde webcam modunu nasıl çalıştırıyoruz?
webcam'i seçiyorum usb'yi taktığımda. bilgisayarımda ikon çıkıyor fakat çift tıkladığımda windows hata veriyor.
ayrıca bir driver'mı gerekli?
kendi driverlarını yüklerim zira com porttan pc suite programına rahatça bağlanabiliyorum.
peq memnunmussun qibi qelmedi![]()
peq memnunmussun qibi qelmedi![]()
tv ve radyosundan pek memnun olmadığımı yazdım.başka bir eksi yönü yok şimdilik.
zaten onları kullanmadığımdan çok büyük bir sorun değil.ayrıda bugün metrobüste denedim tvyi.çok güzel çekti.
yazılarda her çin malı telefonda olduğu gibi.çok büyük bir sorun değil benim gözümde.yorumlarımı yazdım sadece
telefonun türkçe çevirisi de %98 oranında az da olsa ingilizce kelimeler kalmış o kadarda olsun 
Selam Arkadaslar,
bu cep telefon icin USB driver varmi? Bilgisayara taktigimda USB driver istiyor.
Birde buna Messenger yüklemek mümkünmü?