5800 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bende nokia map ın süresi bittikten sonra garmin xt yükledim .çok da güzel kullandım 3 hafta boyunca. sonra telefonu 1 hafta kadar kullanmadım kapattım ,açtığımda ne nokia map çekiyordu ne de garmin ne yapacağımı bilmiyorum ??Önceden çektiği yerlerden şimdi çekmiyor n eoldu anlamadım ne yere düştü ne de ayarlarıyla oynadım...:bilmem:Kvk ya götürsem 1 ay gelmez ...Yardımcı olurmusunuz??
telefonunun versiyonunu güncelle..

Disco Kralı

Üye
sürümü zaten güncel 30.0.011??

Disco Kralı

Üye
teşekkürler..

erdal10

Üye
Ben garmini kullanıyorum 3-4 dakikada uyduyu buluyor ve bursa içerisinde ve binaların arasında yollarda kullandım, hiç bir şekilde uydu bağlantısı sorunu yaşamadım. Ancak eve girdiğimde uydu bağlantısı koptu. Bir telefon için bence mükemmel bir gps

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ben garmini kullanıyorum 3-4 dakikada uyduyu buluyor ve bursa içerisinde ve binaların arasında yollarda kullandım, hiç bir şekilde uydu bağlantısı sorunu yaşamadım. Ancak eve girdiğimde uydu bağlantısı koptu. Bir telefon için bence mükemmel bir gps
evde de çekmesini bekleyemeyiz değil mi?

karapsay

Üye
arkadaşlar yazılımsal olarak bir problem yok. gereksiz yere ben de versiyon güncelleme dahil bir çok işlem yaptım ama sonuç vermedi. Yabancı forumlarda da tartışılıyor benzer problem.

Problem sadece 5800'ın gps alıcısının oldukça güçsüz olması. Dışarıdan bir gps alıcısına bluetooth ile bağlandım, ayna gibi çekiyor hemen uyduya bağlanıyor ister garmin olsun ister kendi gps menüsünden olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar yazılımsal olarak bir problem yok. gereksiz yere ben de versiyon güncelleme dahil bir çok işlem yaptım ama sonuç vermedi. Yabancı forumlarda da tartışılıyor benzer problem.

Problem sadece 5800'ın gps alıcısının oldukça güçsüz olması. Dışarıdan bir gps alıcısına bluetooth ile bağlandım, ayna gibi çekiyor hemen uyduya bağlanıyor ister garmin olsun ister kendi gps menüsünden olsun
arkadaşlar navigasyon cihazıyla 5800 ı niye karşılaştırıyorsunuz tabii ki gps alcısı daha küçük ve zayıf olacak sonuçta bir telefon..navi kodunu eklerseniz çekimin daha güçlü olduğunu göreceksiniz..

dogukaneryilmaz

Üye
aynısı bendede oluyor ne yapmam lazım :S

ulky

Üye
arkadaslar selam.ya bu dedıklerınızı harfıen yapdımfakat yukledıgım programlar cıhazda dosya desteklenemıyor dıyor.bunun bı cozumu varmı lutfen artık su navıgasyonun nasıl calısdıgını bı goruyım harbı gozum acık gıdecek.

amiriliyaz

Üye
slm nadri kardes ben cep tele, garmin yaptim, cok guzel calisiyr garmin v5 benim cep telim nokia 5800, cok super calisiyor, evden 5 dk icin, baglaniyor disari ciktigimda 1 dk icin, cok iyide, ama malesef ingilizce kurdum, simdi turkce nasil yapabilirim ?
bir soru daha my home, adresi yanlis girdim onu nasil degistirebilirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
slm nadri kardes ben cep tele, garmin yaptim, cok guzel calisiyr garmin v5 benim cep telim nokia 5800, cok super calisiyor, evden 5 dk icin, baglaniyor disari ciktigimda 1 dk icin, cok iyide, ama malesef ingilizce kurdum, simdi turkce nasil yapabilirim ?
bir soru daha my home, adresi yanlis girdim onu nasil degistirebilirim
my home u bir şekilde silersin bilmiyorum ama dili Türkçe yapman için Türkçe ses dosyasını yüklüyeceksin..

amiriliyaz

Üye
nasil yukluyeyim, garmini kurarken vardi turkce dil, ama arkadasim turkce guzel bilmedigi icin ingilizce yapti, ve oyle kaldi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
settings var garminde oraya gir ordan language yi bul Türkçe seç..

amiriliyaz

Üye
ya bu my home u da bir turlu adresi nasil degistiricem ya da silicegimi bulamiyorum, lutfen yardimci ol

Takipçi Satın Al

Üst Alt