QT 4.6.0 Final

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya okumuyor musunuz Allah aşkına..ekran kaydırma programı İphone gibi..

korayyzb

Üye
acayip faydalı program telefonu kulllanmak 3 kat daha kolay oldu

mustafa

mustafa

Üye
acayip faydalı program telefonu kulllanmak 3 kat daha kolay oldu

iyi de arkadaşım telefonu kullanmakla ne alakası var. o yüklediğin şeyin telefona faydası yok ki. sadece reklamlar gibi bi şey. ilerde bunlar olacak diyor heralde nokia. ama sadece yüklediğin programın içinde çalışıyor o özellikler.

aryscat

aryscat

Üye
Bakarsınız adamlar 5800 ın yeni firmware ine koyarlar bunu. Manyak olur.

mustafa

mustafa

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah son güncellemede bu yer alır..

kutukak

kutukak

Üye
Son güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ne zmaan çıkar ne gibi değişiklikler olur gibi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yakın zamanda çıkar..

mkryvz

mkryvz

Üye
Öncelikle geciken cevabım için özür dilerim.
Ben dosyayı 'dan çektim. Bu sayfaya dikkatli bakarsanız symbian olan uygulamayı görebilirsiniz. yaklaşık 208 Mb ve PC'nize kurmanız gerekmekte. Kurulum işleminden sonra içinde symbian uygulamalar var; qt_installer.sis olanını telefona kuracaksınız. Ancak yaklaşık 10Mb'lık dosya için 208Mb indiremem derseniz sadece qt installer in bulunduğu dosyayı buradan indirebilrisiniz. Rapidle sorunu olan arkadaşlar haber verirlerse yardımcı olmaya çalışırım.

drmmr14

Üye
buradaki linkten demo halini indirebilirsiniz

selim6186

selim6186

Üye
nadir senin dediğin akran kaydırma programı olabilir ayrıca ben i phone kullanmadım hiç iphonedeki ekran kaydırma dedğin olay neyse nasıl olur bilmiyorum.ben benim verdiğim video görüntüsü için konuştum.sadece sen anlamıyorsun yada biz anlayışsız değiliz......

vahset44

Üye
bahsettiğiniz özellik, n97 nin v20.0.019 versiyonunda var zaten. ek bir programa gerek yok. sadece bahsettiğim versiyona yükseltme sonrası telefonun bu özelliği kazandığını gördüm.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 da yok be kardeşim..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bunu arıyordum işte :D nadir abi bence sana maaş versinler bu adamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istemem Gökhan ben zevk için yapıyorum..aslında ben bu konunun çok ilgi göreceğini zannediyordum ama pek görmedi..telefonum olsaydı deneyecektim ama deneyemedim..haıyırlısı millet değerini anlar birgün belki..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bilen biliyo abi sen merak etme .. ben şimdi insirip deniyorum hemen. sonucu paylaşırım

rapid hata verdi..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son sayfalarda bir arkadaş daha link vermişti..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tamam abi indirmiştim rar hata vermişti açıldı şimdi yüklüyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birçok kişi yorum yaptı ama kaliteli ve net bir cevap alamadım..Gökhan senden güzel bir yorum bekliyorum..