QT 4.6.0 Final

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kurulumunda bir sorun yok. haritalar'da ve kendi web browser'ında denedim fakat beklediğim sonucu elde edemedim.. 5800'ın menü dizaynından kaynakladığını düşünüyorum menü geçişlerinde ve kaydırmada hiçbir değişiklik olmadı. sanırım bu kinetik scrolling olayı için 5800 kullanıcılarının biraz daha beklemeleri gerekiyor...

petrucci82

petrucci82

Üye
musty38

musty38

Üye
teşekkürler eline sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın iyi günlerde kullanın ama bence pek önemi kalmadı kinetik scrolling son güncelleme ile geldi..

berktezkosar

berktezkosar

Üye
arkadaşlar uygulamayı telefondan nası silebilirm? yardımcı olabili misiniz? çok fazla yer kaplıo tel.de.. :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan uygulama yöneticisi yüklü uygulamalara girip kaldırıyorsun..

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır görüyordum..Nokia tıpkı samsunglarda olduğu gibi ekranı kaydırma programı çıkarmaya hazırlanıyordu..nihayet çıktı..ben kullanmadım ama vermeyi düşündüm..kineting scrolling denilen olay gerçekleşiyor gibi..sertifikalayıp kurun ve telefonu yeniden başlatın..resim henüz yok..

YUkarda dediğin versiyon yükseltincede oluyor.tesekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uzun zamandır görüyordum..Nokia tıpkı samsunglarda olduğu gibi ekranı kaydırma programı çıkarmaya hazırlanıyordu..nihayet çıktı..ben kullanmadım ama vermeyi düşündüm..kineting scrolling denilen olay gerçekleşiyor gibi..sertifikalayıp kurun ve telefonu yeniden başlatın..resim henüz yok..

YUkarda dediğin versiyon yükseltincede oluyor.tesekkürler..
hadi be bilmiyordum..senden öğrendim ilk defa..

selcom52

selcom52

Üye
agalar sağolasınız bende N5800XM 50.0.05 sürümü var bende kurarken anca son sayfaya geldim ve knetik kaydırmanın zaten bu sürümde mevcut olduğunu oğrendim. :)

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
yükledim çalıştırdım bütün özelliklerini inceledim... henüz hazır değil ki zaten demo. arkadaşlar qt'nin gerçek sürümünü bekleyin derim ben şimdi boşa yüklemeyin ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Harika :good:

mraz

mraz

Üye
değisen bisey yok

derwish52

derwish52

Üye
paylaşım için saol kardeş indirdim şimdi deniyorum

xenon56