SAMSUNG S5233W STAR Wi - Fi

Sponsorlu Bağlantılar

57DjSerseri57

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG S5233W STAR Wi - Fi
telefonu yeni aldim oyun nasil yükleniyor ve bi kac oyun lnki verirseniz seviinirim

• Beğen
Tepkiler: mirac6, hakow, narkoz007 ve 1 kişi daha

KEW RC

KEW RC

Üye
forumlarda oyun bolll

şah-mat

Üye
ya bi link verseniZZ

kocak_06_gfb

Üye
nerde bol tüm linkler kırık ...

ozge0293

Üye
arkadaşlar bende bu teli alıcam 2 gün sonra . şeyi mrk ediyorum mesela facebooka fln girip ordaki farmvile fln gibi oyunları oynabalir miyiz samsung star üstünden?

67KANALZ

Üye
Ne oyun ne görüntü izleyebilirsin. Sadece gezinti yapabiliyosun. 3 gündür bende bu telefon güzel ama dediklerin olmuyor canım kardeşim :)

busterbaxter

Üye
forumlarda oyun bolll

Forumlarda oyun bol; ama bu telefonu iyice araştır. Dokunmatik telefonlar için oyunlar sınırlı sayıda!

Sırf forumdaki mesaj sayınızı artırmak için bilmediğiniz konularda mesajlar göndermeyin!

Ayrıca ben de bu telefon için oyun arıyorum:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

veya aşağıdaki internet adresindeki boşlukları silin!

h t t p : / / w w w . m o b i l e r a t e d . c o m / s a m s u n g - g t - s 5 2 3 3 w - g a m e s . h t m l

Site İngilizce!

h t t p : / / w w w . m o b i l e r a t e d . c o m / s a m s u n g - g t - s 5 2 3 3 w - g a m e s . h t m l

Site İngilizce!

Site İngilizce!

alperkon

Üye
aga sn bana ıphonelardaki silah oyunlardan ver yeter var ama ondan da ses gelmiyo

emrem5734

Üye
sizin yapacaüınız işin

getjar.com sitesine gir oyunlar gayet güzel.....
tavsiye fifa menejer 10 yüklemeniz...sarıo

karabekir331

Üye
arkadaşlar bende star wifi varbuna uygun oyun arıyorum ama..mesela araba yarışında hani telefonu sağa çevirince sağa dönüyo sola çevirince sola dönüyo o tip oyun istiyorum bulabilirseniz çok sevinirim....:hmmm

tripleh.mvp

Üye
yhklşklşh

Kefelon

Üye
Ne oyun ne görüntü izleyebilirsin. Sadece gezinti yapabiliyosun. 3 gündür bende bu telefon güzel ama dediklerin olmuyor canım kardeşim :)

arkadaşım yanlış biliyorsun bende yok ama istediğin videoyu izleyebilirsin helede youtube ye girersen sanki youtube yi star için yapmışlar gibi bu telefonu herkese öneririm alsınlar:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono::allalla::aman2::bigstar::angry::evet::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru|-)

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bolt Browser internet tarayıcısını yükle video ve görüntüleri görebilirsin..

katana96

Üye
Nasıl video izlenmio ben neden hi. donma yapmadan izleyebiliyorum :=) bolt tarayıcı olsun sorun olmaz

bursa1616

bursa1616

Üye
tsk edernnnnn

samsung_d900i

samsung_d900i

Üye
arkadaşlar saçmalamayın internetde oyun iphone de bile olmuyor ama bu telefondan video izlenebiliyor demekkki o diyenler izlemyem bilmiyor ben film bile izliyorum ve oyunda yüklenebiliyor

Mc - YaKup

Mc - YaKup

Üye
sitesinden software bölümüne girin orda program ve oun var indirin...... :D telefon hakkında her şey için sorabilirsiniz

secostik

Üye
abi siz bilgisayar mı bekliyonuz ne facede oyunu bunları 300 liralık telefonda mı bulacağınızı zannettiniz

60Samet09

60Samet09

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Kardes Ben Bu Cıhazla Cok Oyun Sayfası Actım Forumda Konular Onaylansın Sana Lınkını Verıcem[/SIZE][/COLOR]

Takipçi Satın Al

Üst Alt