Yalwarrim Dinleyin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

● aLuvi ●

Üye
Yalwarrim Dinleyin !!!
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Sagopa Kajmer İçin Dedikleri !!

KESİN 1 dk 2sn'sine Kadar Hepsi Yalandır :d:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yahu çocuğum konu açma hırsı ile adminlere iş çıkarıyorsun , konuları doğru düzgün yerlerine aç yahu...Aç!:)

● aLuvi ●

Üye
EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok ciğerim ordakilerin hepsi doğru

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eee dinledik?..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu tip adamlara ben İslam tüccarı diyorum. İslam üzerinden kesesini dolduran. Malta adalarında güzel hatunların arasında jet ski yapan, son model lüks villalarda yaşayan, israf haramdır deyip şatafatlı yaşayan tiplerden uzak durmak lazım. Bu adam hakkında çok güzel yazılar yazardım lakin. Bana yakışmaz, çok güzel itham ve sıfatlar var bu adam için bende... Mübarek Cuma gecesinde.... Tövbe YA RABBİ...

haltie

haltie

Üye
dedikleri doğru cemaatçidir sago

researcher

Üye
napalım taşlayalım mı sago yu?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Isterse nurcu olsun isterse de yahudi olsun buna kimse karışamaz ... Ayrıca adamın dinine bağlı olduğuna değil de müziğine bakılmalı ... Sizi ilgilendiren kısım müzikten çıkıyor böylelikle ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Oyuncak bebeklerden tahrik oluyorum, bunlar Müslüman çocuklarına verilmemeli deyip te plajlarda hanımlarına çarşaf giydirip kendi çıplak dolaşan çakma din adamlarının söyledikleri, yaptıkları hiçbirşeyi ciddiye almıyorum. Özellikle de bu adamdan tiksiniyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben bayılıyorum vallahi bu adama :kop2:

● aLuvi ●

Üye
Ya Komik Anlamında Ya :S

Duymadınız Mı '' He Olabilir '' Demesi Baska '' Sen Bunu Dinle Adam Hep cehennem hep cehennem yazıo sen bunu dinleme ''

Ben Komiklik Anlamında Yaptım :S

erkut17500

Üye
bir hocadan bir de hacıdan korkacaksın arkadaş :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sevmiyorum ben bu din adamlarını hepsi şov adamı.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayır Bilal...Böyle bir genelleme yapman hiç doğru değil...Tamam bu hocayı bende pek takdir etmiyorum ama genelleme yapman çok yanlış...Pire yüzünden yorgan yakılmaz...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Haklısın ama benim içimde onlara karşı bir antisempatizanlık doğmuş.
Dinimizi kötü tasvir ediyorlar..! Zor ve Kuralcı!

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
yaw kardesım sanane mılletın fıkrınden

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet bu söylediğin doğru...Aslında onlarında söyledikleri bir bakıma doğru ama anlatma şekilleri farklı...Dediğin şekilde zor ve kuralcı gösteriyorlar...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İşte bütün sorun burda.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt