saka maka kazanacaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
saka maka kazanacaksınız
lays ruffles doritos cheetos urunlerinden cıkan sıfreyi tum operatorlerden 4588 e gonder milyonlarca kontor veya mobil icerik kazan eglenceli saka oyuncaklarıda bu paketlerde paketlerden cıkan sifreyi ucretsiz olarak 01 ocak 2010 28 subat 2010 tarihleri arasında a gir buyuk hediyeler icin cekilise katılma sansı yakala milyonlarca besava lays ,ruffles ,doritos,cheetos,ve rocco urunleri seni bekliyor paketlerden cıkan kodlari 15 aralık 2009 28 subat 2010 tarihleri arasında tum operatorlerden 4588 e gonder milyonlarca 5 10 20 kontor 2 2.5 5 dakika veya mobil icerik kazan katılım operatorlerin kendi tarifesi uzerinden 2 kısa mesaj 4 kontor ile ucretlendirilir hediye kontorler 48 saat icerisinde dakıkalar katılım yapıldıgı tarihe baglı olarak mevcut veya bir sonraki fatura doneminde yuklenecektir avea kontor dk lar heryone turkcell aboneleri tonlakazan kontor dk kazanma hakkına sahiptir tonlakazan kontoru yuklendiginde katılımcı bir gun boyunca reklam tonu dinleteceklerdir vodafone hediye kontor dk lar sebeke ici aramalarda yararlandıgınız tarife uzerinden ve yukleme tarihinden itibaren 90 gun sureyle kullanılması gerekmektedir

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Hacı bu kampanya 1 ocaktı mı o zaman hemen aveaya geçek tURKcelL yine toNLakazan

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Hacı bu kampanya 1 ocaktı mı o zaman hemen aveaya geçek tURKcelL yine toNLakazan
sifre gonderme ve 3 operatorden kontor veya icerik kazanma 15 aralıkta basladı ama sakamaka sitesindeki buyuk hediyeler icin bu buyuk hediyeleri bilmiyorum 1 ocakta hep birlikte gorecegiz sifre gonderme ve cekilise katılma 01 ocakta baslıyor

darülmendep

darülmendep

Üye
Çok güzel hareketler bunlar:D

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ee peki dortiso falan yazmışsın onlardan 49 lira şifreleri çıkıyor onlardan mı bahsediyosun

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
ee peki dortiso falan yazmışsın onlardan 49 lira kodlari çıkıyor onlardan mı bahsediyosun
hayır dakka bası 49 lira cıkanlar degil o kampanya 03.12.2009 bitti bu kampanya yeni urunlerin uzerinde sakamaka oyuncakları bu paketlerde diye yazıyor seritlerde yazıyor ve icinden saka kartı dıye sifre cıkıyor yeni urunler sizin oraya gelmemis olabilir

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Gelmiş olaBilir :) 2 haftadır cips almadım :p saol hemen aveaya geçim o zaman :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Gelmiş olaBilir :) 2 haftadır cips almadım :p saol hemen aveaya geçim o zaman :D
onemli degil katılım 4 kontor ve kazanabileceginiz kontor 5 10 20 kontor ve mobil icerik de cikabilir hatırlatıyım dedim bende suanda 3 sifre var ben 1 ocakta buyuk hediyeler icin kullanmayı dusunuyorum turkcell tonlakazan kontoru verdigi icin kullanmadım

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ben siteden şifre yolladım çekilişe katıldınız dedi...knotr montor gelmedi şifreden telden yollayıncamı geliyor kontor aynı şifreyi yollasam gelir mi :S

OrodrethElanessé

OrodrethElanessé

Üye
ben attım 4 kontor gitti 10 kontor geldi ama 10 kontor hediye kontor olarak geçiyor ve mesaj attım internete girdim normal kontorum gitti sanırım sadece sesli aramalarda geçerli

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
ben siteden şifre yolladım çekilişe katıldınız dedi...knotr montor gelmedi şifreden telden yollayıncamı geliyor kontor aynı kodu yollasam gelir mi :S
sifreleri sakamaka sitesinden gonderdiginiz zaman sadece cekilise katılırsınız telefondan gonderdiginiz zaman kontor dk veya mobil icerik kazanırsınız ve bir sifre sadece bir kullanımlıktır aynı sifreyi hem cekilise hemde kontor dk icin kullanamazsınız

--------------- Ekleme ---------------

ben attım 4 kontor gitti 10 kontor geldi ama 10 kontor hediye kontor olarak geçiyor ve mesaj attım internete girdim normal kontorum gitti sanırım sadece sesli aramalarda geçerli
turkcll kontorleri tonlakazan kontoru ve hediyedir avea kontorleri heryone vodafone kontorleri sebeke ici ve hediyedir

yüko baba

Üye
yha beyler nasıl olcak ben üye oldum nsl kontör kazancam(h)

ben kayıt oldum ama köntörü nasıl alcam

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
yha beyler nasıl olcak ben üye oldum nsl kontör kazancam(h)

ben kayıt oldum ama köntörü nasıl alcam
siteye uye olduysan orada sifreni yolla butonu var oraya tıkla sifreyi gonder siteden gonderilen sifreler sadece cekilise katılmak icindir kontor kazanmak istiyorsan sifreleri telefondan gondermen gerekiyor katılım 4 kontordur ve mobil icerik kazanma ihtimalinde yuksek ben 3 tane sifre gonderdim 3 undende mobil icerik cıktı

pavo09

Üye
ben yolladım hiçte gelmiyor.boşu boşuna kontör gitti:ağlarım:nasıl oluyor:hmmm:off:of ya

kodlari sakamaka sitesinden gonderdiginiz zaman sadece cekilise katılırsınız telefondan gonderdiginiz zaman kontor dk veya mobil icerik kazanırsınız ve bir sifre sadece bir kullanımlıktır aynı sifreyi hem cekilise hemde kontor dk icin kullanamazsınız

turkcll kontorleri tonlakazan kontoru ve hediyedir avea kontorleri heryone vodafone kontorleri sebeke ici ve hediyedir
bana söylermisiniz yaa:angry::ah:allalla::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Bilen varmı yhaa:kotu::stres::stres::züü::züü::züü::bilmem::bilmem::sHiçbirini anlamadım ve bilmiyorum yaaaaa bilen varmı ben buna :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:Biliyorsanız söyleyin

ghostboyy

Üye
bende 10 kontor kazandım ama 3 gün oldu gelmedi ne biçim iş bu yaaa:(:(:(

braqhan

Üye
dorito aldı

Üst Alt