GTA tarzı oyun GANGSTAR videyoyu izle sonra

Sponsorlu Bağlantılar

lazo611

lazo611

Üye
:) Peki Oyun C-r-a-c-k'lımıdır

asil_adam

Üye
ya N 95 ew uyumlumu

turk93390

Üye
arkadaslar tesekurler ama sizlere bir sorum olacak oyunun icinden bir bolum var gizli fotograf cektigimiz oyunda bu bolumu nasil geciyoruz, fotografi cekiyorum olmuyor biraz tuyo verirseniz sevinirim tesekkurler

kadirtürkmen

Üye
Teşekkürler arkadaşım

Utku

Utku

Üye
bunun 5800 için olanı yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:ağlarım:

polat_210

Üye
hani nerde oyun!!!1

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar tesekurler ama sizlere bir sorum olacak oyunun icinden bir bolum var gizli fotograf cektigimiz oyunda bu bolumu nasil geciyoruz, fotografi cekiyorum olmuyor biraz tuyo verirseniz sevinirim tesekkurler
zoom yapman lazım

--------------- Ekleme ---------------

bunun 5800 için olanı yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:ağlarım:
:D:D: al babalar gibi bir iphone 3g rahar et üzülüyorum sana valla

--------------- Ekleme ---------------

hani nerde oyun!!!1
işte burdaa aşağıdaki kırmız yazıyı tıkla

ERAYMU

Üye
ya nasıl telefona atcaz yani o rarı nasıl .ipa ya cevirip telefona atacagım yardım ederseniz sevinirim.

beko45

beko45

Üye
yav heralde sunucular mesgul yada link ölmüs. bi alternatif link verirsen harika olur oynamak için can atıyorum :aha:

beko45

beko45

Üye
Evet sorun yokmus linkde indirdim benim internette problem son zamanlarda cok oluyor bu :ah Oyun gerçekten güzel herkeze tavsiye ederim.. İyi oyunlar :bye2:

nitem3

Üye
yha abi biz bu oyunu tlfena nasil yüklicez pcden şarki atamiyom tlfona :S iTunes giriyom olimyo

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
Herzamanki gibi Süper Paylaşım, sağolasın engin hocam

Üst Alt