Sinema_ avatar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Sinema_ avatar
Arkadaslar gecenler de AVATAR isimli yeni vizyona giren bi film izledim. Adamlar mukemmel bi film yapmis hele bi de 3D keyfiyle bu filmi izleyince 2 kat daha keyif aldim filmden. Bu filmi herkese siddetle tawsiye ederim ozellikle 3D izlemek isterseniz 2 kat tawsiye ederim.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tavsiyeniz için teşekkürler , sıraya koydum :)

● aLuvi ●

Üye
Hayır Bence 3D Daha Kötü Ben Gittim Daha Karanlık Gösterio Bide 3 saat Gözüm Yoruldu Bide Deve Ekran Koltukta 3 saat

otur abooo ... Bide Çıkışta resmen hamladım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hayır Bence 3D Daha Kötü Ben Gittim Daha Karanlık Gösterio Bide 3 saat Gözüm Yoruldu Bide Deve Ekran Koltukta 3 saat

otur abooo ... Bide Çıkışta resmen hamladım

11 Yaşındamısın sen :):)

arslansem

arslansem

Üye
Tüh be dün iyi değildir diye gitmedim gittik testereye girdik.Girdiğimize gireceğimize pişman olduk kusa kusa :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Avatar mi :hmmm geçen hafta ona diye gittik testereye girdik :D filmin yorumlarını okuldum ve iyi şeyler değildi...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
bende gitmiş oldum, güzel filmdi :emzik:
tam 3 saat sürdü : ?

SucX

SucX

Üye
Çok uğraş verilmiş büyük emek harcanmış bir film
Yapımcıları çok kaliteli

ama henüz izlemedim :)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle 3D begenmeyen arkadaslar sanirim kaliteli bi 3D sinemada izlememis olabilirler. Real 3D olan sinemalarda film cok basarili. Ikinci olarak o kadar yorum okudum we film le ilgili hic bi kotu yoruma rastlamadim aksine AVATAR icin beyaz perde de yeni bi boyut basladi yada sinema icin yeni bi sayfa gibisinden yorumlar cogunlukta. Filmi begenmemek imkansiz. Sunuda belirteyim adamlar bu filmi 400milyon dolar butceyle tam 10yilda cekmisler. Bence kacirmayin.

kralcobra12

kralcobra12

Üye
3 saat dünyadan ayrılmak istiyen avatar filmmini izler film bittikten sonra dünyaya dönmek istemiyecek siniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...