Lakin şunu unutmamak gerekir. fbdeki Carlos asla ama asla İbrahim Üzülmezle boy ölçüşemez. İbrahim 2 Carlos eder... Ben 4-5 sene önceki Carlos'tan bahsediyorum, ölüsünden değil
Ancak İbrahim ayıp etmiş, kendini de maskara etmiş. Carlos'un geçmişi belli, Carlos'un ölüsüyle kendisini kıyaslaması akla zarar, bu sözleri söyleyebileceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü azıcık beyni olan biri kendisini fbdeki Carlos ile kıyaslayıp ben de dünyanın en iyi sol ayaklarından biriyim diyemez. Değil dünya, Türkiye'nin en iyisi değilken ve hiçbir zaman da olamayacakken bu tür bir beyanat verdiği inandırıcı gelmedi.aynen abi pestili çıkmış herifin sadece adı var adamın ibo her anlamd yararlı oldu carlos türkiyede kaç kupa gördü
İbrahim Üzülmez o kadar yıl oynadı kaç kupa gördü ?
Gitmek isteyen gitsin.
Carlos öyle olmazsa olmaz bir futbolcu değil artık gidebilir..
Eski, çok eski Carlos olsa gitmesine üzülürdüm. Şuan Vederson varken sevinirim bile.
Davut™;1852661' Alıntı:Roberto Carlos ne büyük bir futbolcu büyük futbolcu bir takımın sezon başındayken Futbola konsantre olur bu gidecem de gidecem hadi güle güle...YAYLAN
Davut™;1852742' Alıntı:Dememiş'miy di burda futbolu bitirecem futbolu bıraktık'dan sonra Fenerbahçe'de görev alacam.....
EEEE ne oldu gidecem diyor sezon başından beri....
adamı zorla takımda tutamazdık gitmek istiyorsa yolu açık olsun
Davut™;1853140' Alıntı:Ayrılsın ama ben burda mutluyum Burda futbolu bırakacam diyipde diğersi hafta ben gidiyorum demesin....bunu geçen senede dedi....
DiaBLoS™;1854009' Alıntı:R.carlos a emeklerinden dolayı teşekkürler ..
Ama Fenerbahçe den bu şekilde ayrılması hiç hoş değil .. Yakıştıramadım .
vederson carlosa göre daha iyi bence daum en iyisini yapmış..