Carlos'u da gördüler, İbrahim Üzülmez'i de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Carlos'u da gördüler, İbrahim Üzülmez'i de
Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı sol beklerinden biri olduğunu belirten Üzülmez, “Herkes Roberto Carlos'u da gördü, beni de... Artık mütevazı olmaya gerek yok” dedi.

Yaptığı iki asistle 3-0’lık Fenerbahçe galibiyetinin mimarlarından olan İbrahim Üzülmez iddialı konuştu. Roberto Carlos’un Türkiye’ye yeni geldiği günlerde, “Kendisi beğendiğim ve örnek aldığım bir oyuncuydu. Ama artık aynı ligde mücadele edeceğiz ve ondan daha iyi olmak zorundayım’ açıklamasıyla gündeme gelen tecrübeli futbolcu, son derbinin ardından yine ses getirecek sözler sarfetti. 30 yaşından sonra da olsa orta yapmayı öğrendiğini belirten İbrahim Üzülmez, “Zaten her şeyi yapabilseydim Real Madrid’de oynardım. Sağ ayakla, Fatih hoca zamanında Ali Sami Yen’de gol atıp Galatasaray karşısında galip gelmiştik. Bu kez de ‘baston’ dedikleri sağ ayağımla Fink’e gol attırdım. Artık gözüm arkada kalmaz” dedi.

‘Roberto İbrahim olsaydım’
Türkiye’de yabancı oyuncuların sürekli el üstünde tutulmasını da eleştiren Üzülmez, “Ama adımız ‘İbrahim’ ya kimse bendeki bu gelişmeleri görmez bile... ‘Roberto İbrahim’ olsaydım görürlerdi ama... Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada sol ayaklılarda, o bölgenin sayılı isimlerinden biriyim. Gücüm olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Roberto Carlos’u da, beni de gördüler. Bundan sonra mütevazı olmaya gerek görmüyorum” görüşünü dile getirdi.

Orhan Yıldırım

Kaynak: Fanatik

• Beğen
Tepkiler: haltie ve Tuğrul Kütükçü

Mert

Mert

Üye
yürü be deli ibo kim tutar seni
ilk defa yabancı bir oyuncuyla kendini karşılaştıran türk oyuncu
helal olsun

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Orta açabilse carlos a 10 basar :)

haltie

haltie

Üye
ibo nun dediklri abartılmış bence

'Davut

'Davut

Üye
Bu ibrahim üzülmez'in ne alaçağı var roberto carlos'la carlos senin gibileri cebinden çıkartır

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Davut™;1874805' Alıntı:
Bu ibrahim üzülmez'in ne alaçağı var roberto carlos'la carlos senin gibileri cebinden çıkartır

Senin görüşüne saygılıyım. Bence Roberto ayağına hakim olabilir ama bir koşu yapsa karşıda taksi beklediği belli İbo bu yaşında öyle değil :)

haltie

haltie

Üye
Davut™;1874805' Alıntı:

okadarda değil

Mert

Mert

Üye
carlss para için ibo beşiktAŞK için oynuyo
fark bu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendini bir tutması son derece komik ..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İbrahime neden deli dendiği bu açıklamaları doğruysa daha iyi anlaşılır. R. Carlos'un ölüsü fbye geldi ve gitti. Carlos'un fazla gitmeye gerek yok 4-5 sene önceki hali bile en az 10 tane İbrahim Üzülmez eder...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adı şanı belli Deli İbrahim .. :ehe
R.carlos ve İbrahim üzülmez . Ne kadar komik geliyor değil mi ? :D

haltie

haltie

Üye
biri diğerinin 10katı para aldı ikisinin türkiye liginde yaptıkları belli:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hey be İbrahim kendini Carlos'la kıyaslıyorsan yazık sana..adam dünyanın en iyi solbeklerinden sen ne oluyorsun? seni küçümsemiyorum ama insan kendine bir bakar şöyle..çalışsaydında onun gibi olsaydın hepimizin göğsü kabarsaydı daha iyi olmaz mıydı?..

'Davut

'Davut

Üye
Birinin Türkiye'de yaptığı birinin yaptığı dünya'da belli...:ehe

haltie

haltie

Üye
türkiyede yaptıklarıyla değerlendirsek

'Davut

'Davut

Üye
Olur değerlendirek....Biri Dünya'nın en iyi beki Roberto carlos biri Türkiye'de oynayan bir futbolcu...
Roberto'dan daha iyi yaptık adamı İbo'yu..

haltie

haltie

Üye
hayır genel anlamda carlos dünyanın en iyi sol beki onda anlastık
buraya geldi çuvalla para kazandı ibo onun onda birini aldı
ibodan farklı az yada cok ne yaptı futbol anlamında

'Davut

'Davut

Üye
Roberto Fazla para alması'nın nedeni geçmişi...
Beşiktaş'ı izlemediğim için ibo'dan ne fazla yada az yatı bilemicem...
Roberto Sahada 2. TD 'dü
Roberto sahada olunca oyuncular ne diyordu...Roberto olunca kendimize güvenimiz geliyor diyordu...
Roberto'nun sahada olması İbrahimi sollar...

haltie

haltie

Üye
http://www.maxicep.com/futbol-makaleleri-and-genel/dunyanin-en-iyi-frikik-ustalari-254281.html

Şu konuya bir göz atsın deli ibrahim ben kendisinin adını orda görmedim insanın kendine güvenmesi güzel bir şey ama güçsüz insanlar kendilerini Başkalarıyla kıyaslarlar İbrahim Bence kendini Sadece kendisi ile kıyaslasın iyi bir oyuncunun kendinden Başka rakibi yoktur...

ya abi bu adam liigde kaç firikik golü atmıştır en belirgin özelliği buyken.
ben fenerbahçe düşmanı değilim aksine fenerbahçeyi diğer klupleri seven bir bjk taraftarıyım
ama carlos burda pek bişey yapmamıştır ülkemizin bir değeri olan fenerbahçenin milyonları dış ülkelere gitmiştir
ben o sol kanatta uğuru vedersonu isterim hem bişey yapmıcak hem çuvalla para alıcak hem kral olucak hem ikide bir gitmek istiyorum dicek
yol alsın o ya naşsın yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...