Çinlik.....Salih varyaNerede çinlik, orada sen. Senin önüne geçilmez.

Etsen bile hemen silersin profiline yazılan mesajları bile hemen siliyorsun....aslında seni tebrik mi etmeli şimdi
yo asla![]()

Ata bey son zamanlarda çok ciddileşti....Ata Bey ! Ata Bey !
Konuyu kapatarak Salih'le beni susturacağınızı mı sandınız !?![]()

Dur ben konuyu şikayet edeyim de kapatsınlar Salih gelmeden..![]()
Başaramamış gibisin....
Davut™;1875276' Alıntı:kilitle'nen konu değil'de beni bir hafta banlayan şahısa sesleniyorum...ne suçum vardı...keşke mesaj'ı silseydin...
![]()

Ciddiyeti severim yalnız, belli zamanlarda eğlence de olmalı , herşeyin yeri ve zamanı olmalı ki böyle olunca başarıyı saygınlığı yakalarsın...
Ne kadar saçma konular açılıyor ve tutuyor , demek ki biraz eğlenmek bu üyelerin hakkı...
Ayh germeyin ortamı , medeni insanlar gibi konuşuyoruz şu anda..Başbakanın davosu terketmesi de buna benziyor.
Sorun yok ..Salih Baba™;1875630' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam Polat&İmirzalıoğlu kardeş celallenme....
DiaBLoS™;1875665' Alıntı:Celallenirim ben kardeş ...

Bu kadar basit ...Bende de sorun yok tamam konuya istediğin her zaman girebilirsin....DiaBLoS™;1875685' Alıntı:Senin ya da bir başkasının konusunda asla öyle bir olgu taşımadım , taşımam da .. Bilinç altınızdan bunu çıkarın önce.. Üstelik ben hiç hatırlamıyorum , senin konularına dahi dikkat etmiyorum ki... İlginç nereden vardın bu kanıya ..
Celallenmem falan yoktu , sen öyle yazınca , senin mesajına karşılık verdim sadece ..Bu kadar basit ...
Sorun yok ...

Bilgi için teşekkürler....Arkadaşlar eğlenmek geyik yapmak zaten konu dışınan amacı.
Ama gün gelir -belki bir hafta, belki bir ay sonra- çok hararetli bir tartışmanın olduğu konu kilitlenir, ve konuyu kilitleten o şahıslar bu konuda devam ederse tartışmaya; bu hem onların ceza almasını kolaylaştırır (konu kilitleme bazen tartışmaya devam edilmesi halinde bazı üyelerin ceza almasını engellemek için de gerçekleştirilir) hem de bu konunun da derhal kilitlenmesine neden olur.
Kalsın bakalım şimdilik...
Ata abi bende kilitli konulara mesaj yazma yetkisi istiyorum ya çok zevkli oluyor da![]()

bende halamın bıyıkları olsun istiyorum![]()

Yarıldım yaw.....
Özel masörler....
Ha! ha! Ha!
Yahu bu sadece yöneticilerde var ve çok zevkli oluyor diye istemiştim zaten Ata Ağabey cevap vermeyince " Rüyamda göreceğimi anladım" ve şimdi olmayacağını bile bile vazgeçmeyi de istemeye istemeye vazgeçtim yahu
![]()
Şaka şaka bu smiley: