Kızdı valla yaramaz :ehe
arslansem Üye halitkirli' Alıntı: ben saka yapmıştım Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf ben de Meleeeeek yaramaaaaaz --------------- Ekleme --------------- FirstClasss' Alıntı: bende burdayım yani Genişletmek için tıkla ... Sitemizin eski fakat pek uğramayan üyelerinden Hoşgeldin,nasılsın?
halitkirli' Alıntı: ben saka yapmıştım Genişletmek için tıkla ... ne tesadüf ben de Meleeeeek yaramaaaaaz --------------- Ekleme --------------- FirstClasss' Alıntı: bende burdayım yani Genişletmek için tıkla ... Sitemizin eski fakat pek uğramayan üyelerinden Hoşgeldin,nasılsın?
FirstClasss Üye halitkirli' Alıntı: avatarrrr gitmiş ama Genişletmek için tıkla ... biri gider biri gelir --------------- Ekleme --------------- Sitemizin eski fakat pek uğramayan üyelerinden Hoşgeldin,nasılsın?[/QUOTE] hoşbulduk ii
halitkirli' Alıntı: avatarrrr gitmiş ama Genişletmek için tıkla ... biri gider biri gelir --------------- Ekleme --------------- Sitemizin eski fakat pek uğramayan üyelerinden Hoşgeldin,nasılsın?[/QUOTE] hoşbulduk ii
FirstClasss Üye kırdınız kızı --------------- Ekleme --------------- sende eski üyesin ama seni daha önce hiç görmedim kirli
kırdınız kızı --------------- Ekleme --------------- sende eski üyesin ama seni daha önce hiç görmedim kirli
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: valla melek yanlış anladı üzüldüm çok ben Genişletmek için tıkla ... Üzülme Ben Yatmaya Gidiyorum Bu Kadar Yeter. İyi Geceler Arkadaşlar.
halitkirli' Alıntı: valla melek yanlış anladı üzüldüm çok ben Genişletmek için tıkla ... Üzülme Ben Yatmaya Gidiyorum Bu Kadar Yeter. İyi Geceler Arkadaşlar.