Winrar [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: deq123, the_hydr, sahan68 ve 32 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

kayhan07

kayhan07

Üye
peki bu şifreli dosyaları nasıl açabiliriz.. Not sadece cepten nete gırıyorum.. Tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

tamam tamam benı cahıl sanmayın;) sorunu freeunrar la çözdüm.:-D İlgi ve alakanıza teş..

excelance333

excelance333

Üye
sağol

tılsım_18

Üye
eyvallah

tolgahanın

Üye
yaw arkadaş sis dosyasını eklermisin ben telden giriyom haliyle açamıyorum :D

chass

chass

Üye
yaaa bunu telefona nasıl kuruyorsunuz , ben uğraştım baya bi ama bir türlü telefona kuramadım ve/veya çalıştıramadım, yardım edermisiniz?

fbforever

fbforever

Üye
yaaa bunu telefona nasıl kuruyorsunuz , ben uğraştım baya bi ama bir türlü telefona kuramadım ve/veya çalıştıramadım, yardım edermisiniz?

telefonunu usb kablosuyla yada bluetoothla bilgisayarına bağla.. sonrada bu dosyaları telefonuna at.. attıktan sonra telefonundan o dosyaları bul ve yukle... yardımcı olabıldıysem ne mutluu :):):):oke::oke::oke::oke:

seha02

Üye
slm arkadaşlar telefonu bu programı yükledim fakat daha sonra indirdiğim rar uzantılı dosyaları desteklenmeyen dosya türü olarak görüyor.Yardımcı olursanız sevinirim

ecemre

Üye
eyw

bocek42

Üye
paylasım için tskler

fbforever

fbforever

Üye
slm arkadaşlar telefonu bu programı yükledim fakat daha sonra indirdiğim rar uzantılı dosyaları desteklenmeyen dosya türü olarak görüyor.Yardımcı olursanız sevinirim

programı çalıştırıp rarlı dosyaları oradan açacaksın. direk telefonda açılmaz =)

bilal61

bilal61

Üye
eyvallah

Lancero

Üye
5800 yüklendim sorunsuz çalışıyor teşekkürler

k.i.n

Üye
bu programı nasıl yüklicez

bilen biri cevap yazsın

garfieldd016

garfieldd016

Üye
arkadaşlar bluetooht ile atıorum tele fakat sonra bilinmeyen dosya biçimi diyor nasıl aşıcam bu olayı çok sinir oldum. Bi winrar dosyası açamadım.. Kafayı yicem saat 4 oluor 10 dan beri araştıyorum yapamadım. Yarın işe gidicem hırs yaptım bulamadım biri yardım etsin lütfennnnnn =(((((((

5800 ü olan ve uzun zamandır kullanmasada telefondan video izleme, internette video izleme, winrarlı dosyaları açma gibi olayları aşmış arkdaşlardan lütfen yardım edin msn ye ekleyin beni yoksa kırıcam 3 günlük telefonu =((

nefret ediyorum teknolojidenn =)) kafayı yedim herhalde :D

fatih82

fatih82

Üye
teşekkürler

nasdag

Üye
kardeş eline koluna sağlık allah zihin açıklığı versin

turkiminator

turkiminator

Üye