SMS Fun : Yüzlerce Sms Tek Sayfada

Sponsorlu Bağlantılar

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
SMS Fun : Yüzlerce Sms Tek Sayfada
....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umutunlu, prog, mater.dolorosa ve 13 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

metboy38

metboy38

Üye
eline saglık kardes

iso23iso

Üye
çook sağol bi inceleyelim bakalım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkürler kardeş emeğine Sağlık..

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
programin bir ozelligini daha buldum dosya yoneticisinden sms diary klasorune girince butun mesajlarinizi tek sayfada html dosyasi olarak gorebiliyorsunuz bilgisayara atip baka da bilirsiniz

Bosnalı86

Üye
teşekkürler dostum,güzel program

elnino757

elnino757

Üye
eline emeine sağlık kardeş gsl prgrm

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
2rd kuLLanıcısıyım ama emeğinz için teşekkürLer

leprek0n

Üye
şu anda 862 tane sms im var ve program açınca tahminim o rakamdan sapıtıp kapanıyor :D

BY ASKSIZ

BY ASKSIZ

Üye
teşekkürler

catlax66

catlax66

Üye
kardes programı yukledim bos gozukuyo mesajlar fakat tarihi geri aldım 03142009 yaptım açılıyor smsleri tarıyor fakat sonda kapanıyor kapanması sorun ama asıl önemli sorun niye şimdiki tarihte boş gözüküyor bilgisi olan var mı aceba?

hami21

Üye
bildiğim kadarıylaprogram ücretli kapanması normal yada 20 mesajdan sonra smsleri boş göstermesi bnce aynı programın ücretsiz önceki sürümünü kullanın

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
ilginc bende hala calisiyor bi bakip arastirayim bi cozum bulursam paylasirim konuya alaka gosteren herkese tesekkurler

catlax66

catlax66

Üye
Dostum lisans kodu girince aktif oluyo ama tarihi bikaç ay öteye almadan göstermiyo bunun yüzünden kaç defa formatladım oda yetmedi güncelleme yaptım yine olmadı yeni bi versiyonunu buldum onu yükleyince çalışıyor ama onun teması hosuma gitmedi hep türkçe değil ben bunu türkçeye çevirmiştim oysaki bulursanız çok sevinirim konu için teşekkürler

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
Dostum lisans kodu girince aktif oluyo ama tarihi bikaç ay öteye almadan göstermiyo bunun yüzünden kaç defa formatladım oda yetmedi güncelleme yaptım yine olmadı yeni bi versiyonunu buldum onu yükleyince çalışıyor ama onun teması hosuma gitmedi hep türkçe değil ben bunu türkçeye çevirmiştim oysaki bulursanız çok sevinirim konu için teşekkürler
rica ederim. ben de pro yu rus sitelerinden takip ediyorum umarim turkcesini bulur ve buradan paylasirim ilgin icin tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaslar galiba sonunda surumunu buldum pro unsigned ben sertifikalayamdigim icin deneyemedim sebebi de bendeki sertifikayi bir turlu kabul ettiremedim umarim sizde calisir

catlax66

catlax66

Üye
Dosya bulunamadi diyor kardeş son sürümü 1.82 heralde onu yükledim resmi sitesinden ama kayıt sorunu var onda da kısıtlama yapıyo

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
Dosya bulunamadi diyor kardeş son sürümü 1.82 heralde onu yükledim resmi sitesinden ama kayıt sorunu var onda da kısıtlama yapıyo
link i yeniledim insallah isine yarar

catlax66

catlax66

Üye
kardeş yine aynı hatayı veriyo siteye koysanya

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yine aynı hatayı veriyo siteye koysanya
yaa kusura bakma nedenini bilmiyorum ama yukluyorum upload gen tr siliyo turkce diyr kullandik hata verdi neyse mediafire den yolluyorum yanlis free user oldugu icin kisa surede silinir silinmeden indir siteye ekleme yetkim olmadigi icin direk siteye yukleyemiyorum gule gule kullan