Ultimate Portable Voice Recorder : Radyodan kayıt programı

Sponsorlu Bağlantılar

efeyüp

efeyüp

Üye
evet arkadaşlar tamamen kendi buluşum olup ç alıntı filan deildir. Powered by aNL yani;)
Ben bu proyu çok aradım:sn: ama bulumamıştım çünkü üretilmedi yani çıkmadı ama ben bir çözüm buldum hemde çok kolay bir çözüm;
Biliyorsunuzki radyo dinlerken, kayıt yapamıyoduk radyo otomatik kapanıyordu:allalla::bilmem:
artık öle bir sorun yok :oke:
Gelelim proyo program bildiginiz
UltimatePortable Ultimate Voice Recorder v5.75.3 S60v3 Unsigned
bu pro dah önce verildi ama kimse bu özellğini bilmiyordu
proyu telefona kurun ister ses kayıdı amr ister wav yapın ,wav daha iyi ama çok yer kaplar amrde ses kötü ama çok az yer kaplar işte siz kendinize göre ayrlayın:coold:
radyonuzu açın arkaplana aldıktan sonra ultimate programını çalıştırın onuda arka plana alın ve istediginiz zaman #0 basıp kayıt edebilirisniz kayıdı durdurmak için ise #7ye basın. Bukadar artık radyo yayınlarınızı kaydedebilirisniz.

NOT:prodaki kısayolları yani #0 kmbinasyonunu istediginiz gibi siz ayarlayabilirisiz;
wav formatı nekadar güzel kayıt ederse etsin orjinal radyo sesi gibi olmuyor. Bunun için kayıtları ben genelde yabancı müzikleri bulmak için kulanıyorum daha sonra dinlemek için deil yani.
Birde kayıdı bitirdikten sonra radyoyu tekrar açıp kapamanızı tavsiye ederim benim telefonda ses hafif bozulur gibi oluyor ses kaydından sonra ama sorun deil 2 yıldır bunu aradıgım için hiç promlem deil benim için:sn:.
son olarakta Killer Mobile TotalRecall v3.0.1 tavsiye etmem çünkü kayıta promlem yaşadım kullanımı biraz daha zor ultimate göre
İyi kayıtlar...:coold:
..aNL.. sizler için yeni çözümler bulacaktır...:bigstar: register k o du isterse 5 tane sıfır(0) yani "00000"
ustam mrb.programı kurdum aynen dediğin gibi.(yani aktif)ama radyodan kayıt yapmak istediğim zaman tel,kapanıyor.bi yardımcı olurmusun,emeklerin için sağol

bayhijyen

bayhijyen

Üye
s40 ve java versiyonu varmı aceba

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler anıl abii :) güzel program

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustam mrb.programı kurdum aynen dediğin gibi.(yani aktif)ama radyodan kayıt yapmak istediğim zaman tel,kapanıyor.bi yardımcı olurmusun,emeklerin için sağol
Telefonun kapandıgına ilk defa şahit oluyorum.Allah Allah onun çözümünüğ bilmiyorum maalesef yardımcı olamıcam.
s40 ve java versiyonu varmı aceba
s40 verdiyonu yoktur.Olmazda çünkü s40 bu sistemi çalıştıramazç
teşekkürler anıl abii :) güzel program
Saol :oke:

ayyas404

Üye
helal

pamela

Üye
aylardır bunu arıyodum

efeyüp

efeyüp

Üye
anıl kardeş tekrar mrb.senin yazdığın son mesajdan sonra baya uğraştım bu radyodan kayıt için ama hala beceremedim.telde hackledim sorun yok yani,hani telefonum kapanıyor demiştim.ben bi çözüm bulamadım.ne yapsak acaba,tekrar seni rahatsız ettim kusura bakma.:hmmm

sefket66

sefket66

Üye
Bütün kaydedici pro larını denedim olmuyor kayda girince radyo duruyo maalesef :(

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
sağol işime yaradı

Crazy_Shot

Üye
Kardeş emeğine sağlık fakat bunun N72 için olanı yok mu ?

efeyüp

efeyüp

Üye
anıl kardeş tekrar mrb.senin yazdığın son mesajdan sonra baya uğraştım bu radyodan kayıt için ama hala beceremedim.telde hackledim sorun yok yani,hani telefonum kapanıyor demiştim.ben bi çözüm bulamadım.ne yapsak acaba,tekrar seni rahatsız ettim kusura bakma.:hmmm
tekrar mrb anıl kardeş.birşey daha sorcam aklıma yeni geldi n73 telin versiyonu düşük ondan olabilirmi(RM133)yükseltsek olurmu sence:hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar mrb anıl kardeş.birşey daha sorcam aklıma yeni geldi n73 telin versiyonu düşük ondan olabilirmi(RM133)yükseltsek olurmu sence:hmmm
muhtemelen etkisi vardır.Çünkü çogu uygulama yeni sürümlerle daha stabil çalışıyor

efeyüp

efeyüp

Üye
anıl kardeş mrb gene ben.n73ün versiyonunu yükselttim.tel hackli,yani ful.şimdi dediğin gibi uygulamaları yapıyorum bu sefer tel kapanmıyor ama kayıtta yapmıyor,bi yardım be usta,şimdiden teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anıl kardeş mrb gene ben.n73ün versiyonunu yükselttim.tel hackli,yani ful.şimdi dediğin gibi uygulamaları yapıyorum bu sefer tel kapanmıyor ama kayıtta yapmıyor,bi yardım be usta,şimdiden teşekkürler
Abi sen bu telefonu degiştirsen sende bende çok rahtalaycaz valla.:ehe
Senin sorunu bulamdım abi benim arkadaşda N73 var onda çalışıyor seninde niçin böle bir sorun yapıyor anlamadım valla Kusra bakma bendede cevaplar kesildi...

efeyüp

efeyüp

Üye
Abi sen bu telefonu degiştirsen sende bende çok rahtalaycaz valla.:ehe
Senin sorunu bulamdım abi benim arkadaşda N73 var onda çalışıyor seninde niçin böle bir sorun yapıyor anlamadım valla Kusra bakma bendede cevaplar kesildi...
sağol dönüşün için,ama telefon harbi sıfır ve güzel yani tuttuğum bir telefon,ama sana bir ricam olsun ultimate gibi radyo programı olursa(n73 için) paylaşırsan sevinirim,sana kolay gelsin:oke:

gogo26

gogo26

Üye
Usta bu programın73 me 2 kurabilirmi im yardım ederseniz sevinirim?

aga17

aga17

Üye
anıl bey öncelikle özel msj karşık verdiginiz için teşekkür ederim fakat n79 a buproramı yüklemeyidenedim fakat '' açılamıyor dosya türü desteklenmiyor'' yazıyor. yapılabilecek bir şey var mı? sertifikayı imzaladım bunuda hatırlatayım.iyi çalışmalar.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol dönüşün için,ama telefon harbi sıfır ve güzel yani tuttuğum bir telefon,ama sana bir ricam olsun ultimate gibi radyo programı olursa(n73 için) paylaşırsan sevinirim,sana kolay gelsin:oke:
Bulursam paylaşırım
Usta bu programın73 me 2 kurabilirmi im yardım ederseniz sevinirim?

Programı sertifikalandırın ve kurun çalışacaktır.

anıl bey öncelikle özel msj karşık verdiginiz için teşekkür ederim fakat n79 a buproramı yüklemeyidenedim fakat '' açılamıyor dosya türü desteklenmiyor'' yazıyor. yapılabilecek bir şey var mı? sertifikayı imzaladım bunuda hatırlatayım.iyi çalışmalar.

Rica ederim.Normalde N79da çalışması lazımÇünkü 9.1, 9.2 fark etmiyor anlayamadım.
Telefonunuz hacklimi peki çünkü belki 9.2lerde hackli telefonlara kurulabiliyordur..

Rica ederim:)

MsMrMehmet

Üye
Dosya bozuk hata veriyo adam akıllı koyun ya kardeşim kandırmayın bizi virüs attırmayın telefona

Üst Alt