Bluetooth İle Versiyon Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth İle Versiyon Güncelleme
Telefon N70 Bluetooth ile Versiyon güncelleme Yapabilirmiyiz ??

Da®kness

Da®kness

Üye
Bütün sistem yeniden yüklendiği için bu imkansız. CA-53 Şart.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bLuetoothla versiyon kesinlikle güncellenmez zaten sistem ona izin vermez..

Emre-45

Emre-45

Üye
:D:D:D:kop:

arven_005

arven_005

Üye
versiyon yükseltme sırasında tel kapandığı için yapamazsın...:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Kardeş şu Pcsuit görmeme sorununa geri dönelim, usb den bağladığında bilgisayar yeni donanım bulundu uyarısı veriyor mu? Yoksa hiç bir algılama yok mu? Bilgisayar algılıyorsa pc suit ana penceresinden ayrı bir pencere daha açılıyor.(uygun destek yüklemesi gibi bir şey) Onuda okeylemek gerekiyor yoksa pc suit görmüyor. Belki tüm sorun bu olabilir. Inşallah öyledir.

Lacoste

Lacoste

Üye
ben kızılötesiyle güncelledim 6 saat sürdü ama oldu:D

• Beğen
Tepkiler: varyou
MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şu Pcsuit görmeme sorununa geri dönelim, usb den bağladığında bilgisayar yeni donanım bulundu uyarısı veriyor mu? Yoksa hiç bir algılama yok mu? Bilgisayar algılıyorsa pc suit ana penceresinden ayrı bir pencere daha açılıyor.(uygun destek yüklemesi gibi bir şey) Onuda okeylemek gerekiyor yoksa pc suit görmüyor. Belki tüm sorun bu olabilir. Inşallah öyledir.

ya pc bilgisayar donanım buldu diyor ama hemen bilinmeyen aygıt diyor.ne yaptıysam çare yok

pcman34

pcman34

Üye
bende 3120c var kablolu kablosuz blt bltsuz denedim olmuyor çıldırcam ztn pc suite de görmüyor ama mevcut yazılımı indir değince blt çıkıyor :S

Godfather

Godfather

Üye
Bir anda kesildi diyelim ozmn görürsün güncellmeyi:ehe

zaten böyle bişey olamaz ;)

pcman34

pcman34

Üye
:D:D ama kabloylada olmadı :S neyle bağlıcas o zmn :D

varyou

varyou

Üye
ya arkadaslar N97 de ovi suite izin veriyo buna? yapmadım ama indiriyo bile

Lacoste

Lacoste

Üye
Ya ne zorluyosunuz takın kabloyu ovi suitten paşa paşa yükleyin

fareas

Üye
ya arkadaşlar benim usb bozuldu ve sadece bluetooth ile bilgisayara baglaya biliyorum telefonum n95 8 gb telefonu yurt dışından getirttigim için wireles la da güncelleyemiyorum çünkü sunucu profili olan nokia yok buldum nette yazdım ama yinede güncelleme yok diyo yardım cı olun lütfen nasıl çöüzcegimi bilmiyorum çalışan bi sunucu prfili biliyosanız söyleyin belki denerim olur yada bluetooth la güncellemenin yada kızl ötesiyle güncellemenin yolunu bulmam lazım acil yardım

femtv

Üye
ya arkadaşlar benim usb bozuldu ve sadece bluetooth ile bilgisayara baglaya biliyorum telefonum n95 8 gb telefonu yurt dışından getirttigim için wireles la da güncelleyemiyorum çünkü sunucu profili olan nokia yok buldum nette yazdım ama yinede güncelleme yok diyo yardım cı olun lütfen nasıl çöüzcegimi bilmiyorum çalışan bi sunucu prfili biliyosanız söyleyin belki denerim olur yada bluetooth la güncellemenin yada kızl ötesiyle güncellemenin yolunu bulmam lazım acil yardım

biraz zor

yunus5055

yunus5055

Üye
Pc nin kabloyu tanımamasınin sebebi gerekli driver yazılımının yüklenmemis olması ... Öyle arkadaştan gidip kabloyu bağlamakla olmaz o iş :) ... Kablonun kutusunda bir cd oluyo .. Onuda yüklemek gerekiyo ... Bazı sitelerde bu yazılımı direk nokia pc süite programına ekliyorlar ... Şansınıza artık ne olursa :kop2:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşım keşke hortlamasaydın yaa, artık kopar bu konu :ehe:ehe
ben tost makinasıyla güncelledim yaklaşık 2 dakika 16buçuk saniye filan sürdü :d: