nasıl yaptığını bize de anlatır mısın?ben kızılötesiyle güncelledim 6 saat sürdü ama oldu![]()
Kardeş şu Pcsuit görmeme sorununa geri dönelim, usb den bağladığında bilgisayar yeni donanım bulundu uyarısı veriyor mu? Yoksa hiç bir algılama yok mu? Bilgisayar algılıyorsa pc suit ana penceresinden ayrı bir pencere daha açılıyor.(uygun destek yüklemesi gibi bir şey) Onuda okeylemek gerekiyor yoksa pc suit görmüyor. Belki tüm sorun bu olabilir. Inşallah öyledir.
ama kabloylada olmadı :S neyle bağlıcas o zmn
![]()

kablo ile yükle diyorsun da kablo yok bulamıyorum tünm izmiti aradım ama nafile.Ya ne zorluyosunuz takın kabloyu ovi suitten paşa paşa yükleyin
ya arkadaşlar benim usb bozuldu ve sadece bluetooth ile bilgisayara baglaya biliyorum telefonum n95 8 gb telefonu yurt dışından getirttigim için wireles la da güncelleyemiyorum çünkü sunucu profili olan nokia yok buldum nette yazdım ama yinede güncelleme yok diyo yardım cı olun lütfen nasıl çöüzcegimi bilmiyorum çalışan bi sunucu prfili biliyosanız söyleyin belki denerim olur yada bluetooth la güncellemenin yada kızl ötesiyle güncellemenin yolunu bulmam lazım acil yardım
... Kablonun kutusunda bir cd oluyo .. Onuda yüklemek gerekiyo ... Bazı sitelerde bu yazılımı direk nokia pc süite programına ekliyorlar ... Şansınıza artık ne olursa