n73 de kaç tane hoparlör war

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n73 de kaç tane hoparlör war
arkadaşlar n73 te kaç tane hoparlör war bazıları 2 bazıları 3 diyor yardım ederseniz swinirim

futbol123

futbol123

Üye
n73 te 2tane hoparlor vrdır 3tne degıl ama telefondan çok iyi ses çıkıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n73 te 2tane hoparlor vrdır 3tne degıl ama telefondan çok iyi ses çıkıyor
telefoncuya gittim benim üst hoparlörler bozuktu telefoncu 3 tane hoparlör war dedi hangisini yaptıracan dedi şaşırdım dedim 2 kisinide yap musıc edition modeli

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
2 tane arkadaşlar denemek için üst kısımda 2 hoparlör yeri var gibi duruyor müzik çalarken elinizle sırayla kapatın anlarsınız birinde var diğeri boş

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2 tane arkadaşlar denemek için üst kısımda 2 hoparlör yeri var gibi duruyor müzik çalarken elinizle sırayla kapatın anlarsınız birinde var diğeri boş
telefoncu 3 tane dedi 1 altta 2 üstte warmış yalanmı söyledi yani telefoncu :bilmm :bilmm

Godfather

Godfather

Üye
Bende 2 diye biliyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sallamış o telefoncu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
peki normal n73 le n73 musıc edition da aynımı 2 hoparlör mü war 2 kisindede

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İkisinde de aynı yarın o telefoncuya git göster bakalım şu 3 hoperlörü de bakalım ne diyecek

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ya gittim üst hoparlör bozuktu bana dedi hangisini yaptıracan kaç tane war dedim üstte 2 tane war dedi :hmmm

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadaşlar iyi misiniz iyi bakın elinizdeki telefonu bilmiyormusunuz alttaki hafıza kartı yeririn oradada var üstteki kadarda ses veriyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iyi misiniz iyi bakın elinizdeki telefonu bilmiyormusunuz alttaki hafıza kartı yeririn oradada var üstteki kadarda ses veriyor
2 3 teelfoncuya gittim hepside 3 hoparlör war dedi :bilmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar 2 tane hoparlör warmış müzik çalarken alttaki hoparlörü kapattım üstte 1 tane hoparlör warmış :box

klekleber1

Üye
eet iki tane hoparlörü war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt