TTPod V3.61 S60v2 Türkçe&Modifiye By SüKûT

Sponsorlu Bağlantılar

enka

enka

Üye
kardeş cok güzel olmuş emeginize saglık ama bunun sesi ilk cıkan seriler gibi yüksek cıkmıyor ekolyzırı felan sona dayadım yok

silop_kms

silop_kms

Üye
Emeğin için Tşkler harika bir müzik çalar herkese tavsiye ederim.Yanlız 6680 de ara sıra uygulamadan çıkma sorunu yaşıyorum,bi çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..
çünkü ram sorunu var kardeşim eğer m.çalarla birlikte başka birşey açıyorsan m.çalardan atar...:oke:

enka

enka

Üye
kardeş eline saglık tek sorunu mp3 silerken prgramdan cıkıyor

sedat_17

sedat_17

Üye
eksıkleri vE C TUSU PROGRAMI KAPATIO HATALI

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol

ldren

ldren

Üye
arklar benim 7610 ekran hareketlerini kasıyodu insallah bunda kasmas....

smart_

smart_

Üye
Dostum düzeltme içinde ayrıca teşekkürederim sana, hemen yüklüyorum..

--------------- Ekleme ---------------

çünkü ram sorunu var kardeşim eğer m.çalarla birlikte başka birşey açıyorsan m.çalardan atar...:oke:

Ram sorunu olduğunu düşünmüyorum ayrıca arka planda çalışan birşeyde olmuyor kullanırken ,TTpod dan çıkarken bazende müzik çalarda dolaşırken restart sorunu oluyordu saolsun arkadaş düzeltme yapmış hemen yükleyip bakıcam :spr

abdulbaki123

abdulbaki123

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline saglık tek sorunu mp3 silerken prgramdan cıkıyor

Evet o sorunu biliyorum çevirimden kaynaklanıyordu düzeltme dosyasını yüklersen öyle bi sorun kalmaz

eksıkleri vE C TUSU PROGRAMI KAPATIO HATALI

Diğer arkadaşın dediği sorun senin dediğinde çevirimden kaynaklanıyordu düzeltme dosyasını yüklersen öyle bi sorun kalmaz yani

arklar benim 7610 ekran hareketlerini kasıyodu insallah bunda kasmas....

Bilemiyeceğem arkadaşım o dediğin neden kaynaklanıyordur ama muhtemelen ram azdır onun için normal de bu program 6600 felan sorunsuz çalışıyor

Dostum düzeltme içinde ayrıca teşekkürederim sana, hemen yüklüyorum..

--------------- Ekleme ---------------

Ram sorunu olduğunu düşünmüyorum ayrıca arka planda çalışan birşeyde olmuyor kullanırken ,TTpod dan çıkarken bazende müzik çalarda dolaşırken restart sorunu oluyordu saolsun arkadaş düzeltme yapmış hemen yükleyip bakıcam :spr

tam olarak ne sorunun olduğu anlamadım ama benem bildiğim iki sorun vardı birincisi arkadaşlarında dediği gibi liteye eklenilen müziği silmeye kalktığında atıyordu ikincisi şarkı sözü indirme bölümünde menü tuşuna bastığında atıyordu düzeltme dosyasını yüklediğinde her iki sorunda ortadan kalkacaktır...

Ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlarından dolayı teşekkür ederim hepinize iyi kullanımlar.

byl82

Kapalı Hesap
arkadaşım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123

Üst Alt