samsung c3053 şifre değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

murat0097

Üye
    Konu Sahibi
samsung c3053 şifre değiştirme
meraba ben samsung c3053 telefonunu kullanıyorum dosyaları kilitlemek istiyorum ama eski şifreyi istiyo ben daha önce hiç şifre eklemedim ne tür bi şifre girmem gerek yardım edebilrmisiniz
:allalla:

Perfect!

Üye
Telefonu kulanım kılavuzuna bakabilirsin.
Genelde güvenlik kodu 0000 yada 123456 olur.sen yine kullanım kılavuzuna bak orda garenti yazıyodur güvenlik kodu

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
meraba ben samsung c3053 telefonunu kullanıyorum dosyaları kilitlemek istiyorum ama eski kodu istiyo ben daha önce hiç şifre eklemedim ne tür bi şifre girmem gerek yardım edebilrmisiniz
:allalla:
slm akrdesım kodu untuysan bu kodu gır sıfren sıfırlanır unutma 8 tane sıfır olur gır bu kodu *2767*3855#

erentuncbilek97

Üye
slm akrdesım kodu untuysan bu kodu gır sıfren sıfırlanır unutma 8 tane sıfır olur gır bu kodu *2767*3855#

bare söleyseydin telefon fabrika ayarlarına dönüyo diye bende unutmuştum girdim bunu (biraz düşünsem şifreyi bulurdum ama girdim resimler fln gitti :) sağlık olsun

bu arada şifre çalışıyor sağol...

--------------- Ekleme ---------------

pfff oyunlarda gitmiş :)))

bare söleyseydin telefon fabrika ayarlarına dönüyo diye bende unutmuştum girdim bunu (biraz düşünsem kodu bulurdum ama girdim resimler fln gitti :) sağlık olsun

bu arada şifre çalışıyor sağol...

pfff oyunlarda gitmiş :)))

ben sadece şifre değişşek sandım

dogukan2710

Üye
arkadaşlar samsung C3053 tlfnum var arama süresini sıfırlamam lazım şifre giriyorum kabul etmiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun acil

hatta fabrika ayarlarına dön diyorum orda da kabul etmiyor şifreyi

tanerjames

Üye
yha telime şifre koydum başlarken de telefon kilidi koydum ama şifreyi unuttum Yardım pls

basak97

Üye
Arkadaşlar.! ben telfon kilidimi unttum ne yapmam gerek hiç bir yerde yazmıyor.!:ağlarım:

incesulu

Üye
Samsung c3053 sim kilidi nasıl kırılır? Acil cevap verir misiniz?
Tsk herkezee...şimdiden sağolun :)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Telefonuna E2P Format At Ama Telefonundaki Resimler,Videolar Felan Silinecek.Bu İşlemi Yapmadan Önce Hafıza Kartını Ve Sim Kartını Çıkart.Snra E2P Format İçin *2767*3855# Yaz Kendisi Teli Kapatıp Açar.

bilge

Üye
arkadaşlar samsung c3053 cep telefonu kullanıyorum telefonun kilit aç kodunu unttum nasıl açabilirim

yunus4554

yunus4554

Üye
arkadaşlar bende c3053 kullanıyorum magicbox ve sudokuya koruma verdin daha silemiyorum varmı silmeyi bilen

semihjn

Üye
yunus4554

yunus4554

Üye
arkadaım korumayı kaldır veya sil tası vs. pasif format atıyorum ama yinede onlar silinmiyor

Üst Alt