N95 te 3d hızlandırıcıyı kullanan Oyunları Toplayalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mur224

Üye
    Konu Sahibi
N95 te 3d hızlandırıcıyı kullanan Oyunları Toplayalım.
Arkadaşlar merhaba
Bende n95 var. Cihazımda n-gage var ve çoğu oyun yüklü. Fakat oyunları iphone un oyunları ile karşılaştırınca playstation la amiga oyunlarını karşılaştırmış gibi oluyorlar. Bizim telefonlardada 3d hızlandırıcı var hemde baya yüksek kapasiteli. Hatta o kadar yüksek kapasiteliki telefonda quake3 arenada 29 fps gibi çok yüksek bir rakam verebiliyor (bakınız youtube) Bu hızlandırıcıyı kullanan ve opengl renderleme yapan oyunların en azından isimlerini bu başlık altında toplayalım dedim. Böylece telefonun gerçek kapasitesini kullanan oyunları görebiliriz.

Benim bildiğim global race, System Rush ın tanıtım demosu var.

• Beğen
Tepkiler: 68aksaray

rapman

rapman

Üye
aslında çok güzel birşey yükleyip kullanabilirsek güzel olur :)

rapman

rapman

Üye
arkadaşlar quake arena falan bulursanız lütfen ekleyin :)

68aksaray

Üye
Arkadaşlar merhaba
Bende n95 var. Cihazımda n-gage var ve çoğu oyun yüklü. Fakat oyunları iphone un oyunları ile karşılaştırınca playstation la amiga oyunlarını karşılaştırmış gibi oluyorlar. Bizim telefonlardada 3d hızlandırıcı var hemde baya yüksek kapasiteli. Hatta o kadar yüksek kapasiteliki telefonda quake3 arenada 29 fps gibi çok yüksek bir rakam verebiliyor (bakınız youtube) Bu hızlandırıcıyı kullanan ve opengl renderleme yapan oyunların en azından isimlerini bu başlık altında toplayalım dedim. Böylece telefonun gerçek kapasitesini kullanan oyunları görebiliriz.

Benim bildiğim global race, System Rush ın tanıtım demosu var.
tesekkurler

messi_10

Üye
quake 3 oynuyodum N95 te hiç takılma olmuyordu 100mb küsür boyutu gercekten güzel oyun ama daha çok yarış türü oyunlar olsa daha güzel olur tek bildiğim yarış global race

rapman

rapman

Üye
quake 2'nin N95 versiyonunu siteye ekledim.1 gün içinde sitede bulabilirsiniz :) 183 mb boyutu var rardan çıkınca 360 mb oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt