Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Online listesi çok uzun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhanates
Üye
Konu Sahibi
Online listesi çok uzun
Merhaba maxicep sakinleri,
Online listesi çok uzun olduğundan sayfayı baya uzatıyor. Görünümü bozuyor. Bazı forumlardan biliyoruz bunu dışarı alma şansımız yok mu ? Hepsi üye linkleri olduğundan sayfa hızını da etki ediyor.
ALpeRenBuGRa
Üye
Evet gayet mantıklı...
Ozan
Admin
Yapıldı ...
15 dk lık çerez süremiz boyunca 750-800 aktif üye (masallah) gördüğümüz zamanlarda liste hayli uzuyor o yüzden ayrı bir sayfaya aldık ..
arslansem
Üye
Bi isteğin bu kadar kısa sürede gerçekleşmesine ilk kez tanık oldum
Yalnız oraya yazılan link cümlesi biraz hatalı gibi.Mesela sabaha karşı sitede pek kimse olmuyor 15-20 kişi falan.Online listemiz çok uzun yazıyor...Değiştirilmeli diye düşünüyorum
Bi isteğin bu kadar kısa sürede gerçekleşmesine ilk kez tanık oldum
Yalnız oraya yazılan link cümlesi biraz hatalı gibi.Mesela sabaha karşı sitede pek kimse olmuyor 15-20 kişi falan.Online listemiz çok uzun yazıyor...Değiştirilmeli diye düşünüyorum
Daha önceden yapılmıs ve varolan bir özelligi aktif ettim sadece ÇÜNKÜ son hafta sitede aşırı bir online trafigi var diğer zamanlara göre ki 15 dk içerisinde giriş yapmıs üye sayısında ciddi bir artıs var ortalamaya göre. Bu yüzden liste hayli fazla uzadı ve farklı sayfaya aldık .
Sabaha karşı , yazılan kelimeye göre tuaf oluyor tabi haklısın ancak sadece sabah. Onun dısında diğer tüm zamanlarda zaten Tr nin en aktif ilk 5 forumundan biri oldugumuzdan liste hayli uzun oluyor ..