Trident'ler İçin Gizli Ayar Kodu

Sponsorlu Bağlantılar

MadloveR2

Üye
    Konu Sahibi
Trident'ler İçin Gizli Ayar Kodu
Arkadaşlar uzun aramalar sonucunda trident için engineer mode kodunu buldum hepimize hayırlı olsun.

[sıze=4]*#864364# buyrun kod bu mb 888t de denedim işe yaradı[/sıze]

• Beğen
Tepkiler: kol@j, sercan_54_54 ve BÜYÜKATA

2324777dark

Üye
Bu neyin kodu

uslu91

Üye
arkadaş kodu yazıp çıkan menüden çesitliyi seçtim daha sonra high speed sımı seçtim telefon kapandı artık açılmıyor biri yardım etsinnnnnnnn.............

vacco

Üye
arkadaşalar trident t67nin teknik kodu ne acaba bileniniz varsa yazabilrmi??

vacco

Üye
arkadaşlar kimse bilmiyomu verilen kodlar t67de olmuyo veya ben yanlış yapıyorum..
kulaklıktan az ses geliyo..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaş bu nasıl forum sitesi yaaaaa.. bakmıyormusunuz buraya

MadloveR2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kimse bilmiyomu verilen kodlar t67de olmuyo veya ben yanlış yapıyorum..
Kulaklıktan az ses geliyo..

--------------- ekleme ---------------

arkadaş bu nasıl forum sitesi yaaaaa.. Bakmıyormusunuz buraya
arkadaşım evşin elektroniği ara istanbulu t67 nin kodunu ordan al burdaki kodlar işe yaramıyorsa

kimo26

Üye
SaoL knkyss :D bunn ses nasıl ayarlıcaz yhaaww bi ardmm plsss

ATOM6

Üye
arkadaşlar burayı paylaşım sitesi ama sadece sorununuz için değil bildiğin bişey yada bi programınız varsa paylaşın birde sitem ediyorsunuz bu nasıl site diye bişey yapamayınca griin siteye oraya buraya saldırın biraz daha saygılı olun

ceza1380

Üye
arkadaş kodu yazıp çıkan menüden çesitliyi seçtim daha sonra high speed sımı seçtim telefon kapandı artık açılmıyor biri yardım etsinnnnnnnn.............
arkadaş kusura bakma ama çok komik yaaaa
geçmiş olsun öyle her söyleneni yapma

kol@j

kol@j

Üye
sağol kardeş makbule geçti

MARTEXX

Üye
arkadaşım şimdi telefonun içindeki hafıza kartını falan boşalt nilide çıkar 5dk bekle sonra sadece pili takveşarja tak 5dk sonra açılcaktır arkadaşımında başına gelmişti:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt