samsung preston s5603 oyunları bulunmuştur buyrun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

008385

Üye
:@yaa bütün oyunları telefona indirdim ama hepsi bağlantı filan istiyo oyunu açamıyorum...:nono:

scarface007

Üye
emeğine sağlık

damatf

Üye
tesekkurler emegınıze saglık

merhametyunusem

Üye
link ölüüü

komutan58

Üye
saol kardeş bakıcam şimd inş güzeldir

mehsemetmaa

Üye
Teşekkürler........ En sonunda yahuu....
bakmadığım site kalmamıştı ama yine maxicep yine maxcep (:
emek verenlere canı gönülden teşkkürlerimi sunuyorum

beo112

Üye
kardeşim ücretli oyun aramıyoruz we ya arayan warmı bılmıyorum ama bundan sonra dha çok yararlı olacak linkler koyarsanız iyi olur

Paranoya

Paranoya

Üye
yaw kardeşim bulamadık demeyin boşuna zaten samsung star-preston-omnia-LG cookie hep aynı oyunları açabiliyor ve bunlardan forumda bol bol mevcut zaten..

--------------- Ekleme ---------------

konuyu açan başka biyerden almış zaten indirdiğimiz dosyanın adı da LG_KS20 boşuna teşekkür etmeyin ....çalıntıdır..

ayhan931

Üye
çok saol inş çalışır :oke:

ege_ege_ege

ege_ege_ege

Üye
arkadaşlar link'i kontrol edermisiz?

enes972

Üye
kardes indirdik eyvallah ama iclerinde jar. ve jad. dosyaları yok nasıl yukluyecem ben bunu

khonce

Üye
kardes indirdik eyvallah ama iclerinde jar. ve jad. dosyaları yok nasıl yukluyecem ben bunu

merhaba,

hafıza kartını çıkar bilgisayarına tak sonra içinde bi klasör oluştur Örnek: Oyun sonra kartı telefonuna tak ve oradan oluşturduğun oyun klasörüne bak teker teker tıkla ve yükle oyunları hepsini oradan rahatlıkla yükleyebilrsin.

alaskan

Üye
abicim link ölü....

emre17gncfb

Üye
çok teşekkürler hocam eline sağlık

evrenkarabulut

Üye
Dostum tesekkurler oyunlar için...
cihazı alalı 1 hafta oldu iphone dan sonra bu cihazı kullanmaya basladım eski bir i phone kullanıcı olarak Samsung s5603 daha iyi buldum abi ne ararsan var wi-fi diyeceksiniz sorunum değil internet paketim var onu kullanıyorum bu cihaz benim düşünceme göre i phone cöpe atar bir program çalıstırmak için alternetif program yüklemenize gerek yok iphone gibi:)

weoy

Üye
sağol:hmmm:d:

yusufkavas

yusufkavas

Üye
teşekkürler link çalışıyor tekrar deneyin

akhanyu

akhanyu

Üye
lan ben

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ya bi tlf aldım oyun aradım bide baktım bulundu yazıodu ama baktım bulundu cevap ver

Üst Alt