sağol Mümün yeni değil ikinci el ama fazla kullanılmamış..arada çok fark var..tavsiye ederim..5800 oyuncak gibiydi..dışkasası beni deli ediyordu..çok kalitesiz gözüküyor gerçekten..

evet yavaş yavaş desteğim o tarafa kayıyor farkındaysan..hem baya bir öğrendim..altyapı oluşturuyum oraya gelince size yine seve seve yardımcı olacağım..burdada daha desteğim sürer..farkındayım hocam açıkçası siz hevesinizi almışsınız 5800'dan ben biraz daha alıyım tabiki paramda olursa i-phone almayı düşünürüm
o zaman gelirse eğer yine Allah kısmet ederse yardımlarınıza ihtiyacımız olur siz pekçok şeyini öğrenmiş olursunuz zaten iphoneun![]()
iyi günlerde kullan kardeşim..dun gece format attim her seyi en bastan tekrar kurdum ve sonuc basarilitesekkurler nadir
sağol hemşerim..güzel bi clup
kardeş gps uyduya bağlanarak yerini tesbit etmektir..global positioning situation yani global yer belirleme demektir..navigasyon ise herhangi bir harita programıyla gitmek istediğin bir yere uyduya bağlanarak gitmendir..yani navigasyon için telefonda gps alıcısı olması şarttır..NDrive,Garmin,Sygic,Nokia Maps şu an için 5800 e en stabil navigasyon programlarıdır..5800 ım var
gps nedir,navigasyon nedir bilmiyorum tam olarak açıklayabilirmisiniz?
ayrıca internet kullanmadan arabada giderken mesela kullanabileceğim bir program var mı?
teşekkürler...
onu değil de NDrive ı kur..ya da garmin var orda onu kur..orda nasıl yapacağın anlatılıyor..route 66 şu an tam kırılmamış..navigasyon yapamazsın..ayrıca uygulamalarda yer var onu aç konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps açık olsun..diğerlerinin seçimini kaldır yoksa kontörün gider..teşekkürler senin açtığın bir konudan
ROUTE66_Maps_5th programını indirdim tlefonuma kurdum dediklerini aynen yaptım
Turkey_TA.cmap bunuda indirdim telefona attım ama nasıl kullanacağım bu .cmap diye biten dosyayı ve bu programı kullanmak için ilk başta wless istedi kullandırdım bir daha örneğin yoldayken kullanmak istediğimde wless gereklimi yoksa direk gps üzerinden ücretsiz olarak bulabilrmiyim?