Chromatic Tuner Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Chromatic Tuner Symbian

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kayahandmr, alicozturk, cemee61 ve 9 diğerleri

waterboy55

waterboy55

Üye
bu ne

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Hİç bir açıklama yok , gerçekten bu neyaaa, araştırdıgım ve anladıgım kadarıyla bu bir akort cihazının telefonlar için uyarlanmış programı.Yani sesle ilgli bir akor programı.:P:

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Chromatic tuner enstrumanınızın tonunu (C,C#,D,D#) ayarlamak için kullanılan bir cihazdır, veridğim program da symbian telefonlara uyarlanmış bir uygulamadır. :oke:

esc1234

Üye
Teşekkürler

korayyzb

Üye
faydalı ama aklımdakini bul oynamak gereksiz biraz açıklama yapsaydın daha güzel olurdu

berke19

Üye
gitar çalanlar için akor cihazı görewi görebilir paylaşım için teşekkür

capersco

Üye
nokia 6630 da çalışıp çalışmadığını test ediptemi paylaştın bilader bunu ? program 6630 larda çalışmıyor haberiniz ola...

yigitefe67

yigitefe67

Üye
bende koyayım buraya bişey hiç açıklama yapmadan cekip gideyim varmı böyle bişey kardeşim

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
bende koyayım buraya bişey hiç açıklama yapmadan cekip gideyim varmı böyle bişey kardeşim
Gerekli açıklamayı önceki mesajlar yaptım zaten.

Yorumları okumadan ben de sana söveyim bi güzel peki var mı öyle kardeşim?

monoroza

Üye
kardeş allah razı olsun bunu ilaç gibi arıyordum vallahi bende hep baglamamı akord edebilmek için pc ile ugrşıyordum ellerine saglık artık akorum cebimde ....

serkan_kup

serkan_kup

Üye
adam 6630 demiş varmı böyle bi zihniyet ya çamur atacak başka bişey bulamadınız mı??? burası Symbian v9.4 uygulamaları bölümü
eline sağlık kardeşim..

iOS Developer

iOS Developer

Üye

ORCHAN2

Üye
güzel bir program ama çok hassas değil yine de iş görüyor

sayika

Üye
La tuner olsa daha iyi olurdu ama uğraşıp eklemişsin eline sağlık arkadaşım , indiriyorum inş. çalışır ...

ikile

Üye
Mükemmel birşey çok sağol

bugrakarci

bugrakarci

Üye
Güzel paylaşım.. teşekkürler...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
nokia 6630 da çalışıp çalışmadığını test ediptemi paylaştın bilader bunu ? program 6630 larda çalışmıyor haberiniz ola...

yanlış topraklardasın bilader
körkurşuna kurban gitmeyesin :kop:

6630 s60 v2 topraklarında dolaş istersen :pro:

deneme_yyy

Üye
güzel program yalnız handee guitar tuner kadar hassas değil handee guitar tuner sis uzantılı bu uygulamayı sisx uzantıya çevirmek mümkün mü?

habil8888

habil8888

Üye
proğramı paylaşan arkadaşın emeğine sağlık.amacı aklımdakin bul bilmem ne diyerek sizleri meşgul etmek değil bence.zaten bilenler için bir proğram.açıklama yapmasına gerek yok.tşkler....

Üst Alt