E71 Nss Scan Esnasında Error Uyarısı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zlothann

Üye
    Konu Sahibi
E71 Nss Scan Esnasında Error Uyarısı !!!
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sitenin çok kallavi olduğunu belirtmek isterim.

Sorunum şu yurtdışıda E71 marka bi cep telefonu aldım versiyon güncellemek istedim fakat zaten en son versiyondaymış programın uyarısına göre.

Fakat türkçe yapmak için NSS programını kurdum 1.0.38.7 versiyonunu, sağ üst köşedeki scan e basıyorum bi takım veriler geliyor, ardından phone info sekmesine gidip scan dediğimde sol aşağıda "error" yanıp sönüyor, bi diğer sekme olan flash bölümünde de yine scan dediğimde "error" hatasını yeniden veriyor sol aşağıda.

Üstadların yardımlarını bekliyorum,

Reflexif

Üye
vallal bende de aynı sıkıntı var bı yardım kardeslerım

kulg

Üye
bende de ayni sikindi var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
normal bir problem..telefonun usb girişini sıkıca tak ve programı çalıştırınca telefonu tak bağlanır..

bakgail

Üye
aynı sorun bendede var 6500 s pc suite açık ve usb bağlı pc den telf aama nemesis 1.0.38.15 de errror hatası alıyorum . BENİMDE GUVENLİK KİLTINI DEGİŞTİRCEM AMA ..... HELP HELP TSKLER SİMDİDEN

duygusal82

duygusal82

Üye
Arkadaşlar sisteminizde nokia pc süit uygulaması varsa o yüzden nss error hatası verir bunun çözümü şöyle c prgram filesi nokia klasörünün ismini değiştirin nss ile işinizi bitirdikten sonra eski nokia ismine geri dönün

muklea

Üye
Arkadaşlar sisteminizde nokia pc süit uygulaması varsa o yüzden nss error hatası verir bunun çözümü şöyle c prgram filesi nokia klasörünün ismini değiştirin nss ile işinizi bitirdikten sonra eski nokia ismine geri dönün
allah razı olsun hocam senin sayende oldu:yuru

elfon

Üye
Hocam sağol bende sorunumu çözdüm.

erdmerdm

erdmerdm

Üye
arkadşlar e72 ne denediysem oluyo bi yardım edin
lütfen nss hata veriyo hep

willrock

willrock

Üye
E72 için lütfen yardım ya..

ahenk1990

Üye
aynen e 72 ıcın bır yardm arkadaslar ben ne scan yapabılıoru error verıor neden turkcell reklamını kaldırabılıyorum . baska hat kullanamıorum napmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt