Sapık Adam (Bu kadarda olmaz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sapık Adam (Bu kadarda olmaz)
Sapık adamın itirafı: O suyu içmeden yaşayamam

Denizli, Sakarya, İstanbul, Sivas gibi farklı illerde toplam 17 kişiye tecavüz eden 32 yaşındaki K.Y. nin ilginç itirafları. Neden tecavüz ettiniz sorusuna ''o suyu içmeden yaşayamam'' şeklinde cevap veren K.Y, tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Ne suyu olduğunu soran bir gazeteciye ise ''kuyu suyu işte ne olacak, milli olmadınmı yoksa sen'' diye cevap veren K.Y, 17 kişiye tecavüz etmedim 12 sinin yalnızca suyunu içtim dedi.

• Beğen
Tepkiler: kum kзđiśi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazıklar olsun böyle insanlara..birde utanmadan sudan bahsediyor,terbiyesiz...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
harbi sapık yaaaa

passiv€ aggressiv€

Üye
o.... neyse bi şey derdimde neyse pislik herif

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ahhh ahhh. Devletimiz bu tipteki adamları bana verecek. İstediğini yapabilirsin herşey serbest diyecek var ya. Adam ıslah olur. Ahhh ulan ahhhh.

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
yazıklar olsun !!

serif55

serif55

Üye
Ahhh ahhh. Devletimiz bu tipteki adamları bana verecek. İstediğini yapabilirsin herşey serbest diyecek var ya. Adam ıslah olur. Ahhh ulan ahhhh.

asarak direk ölüm vermiceksin bu adama çin işkencesini basıcaksın görücek ebesinin suyunu :off::vur

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İbret-i âlem için diri diri yavaş yavaş yakacaksın. %100 diyorum artık bu tür tecavüzler yaşanmaz. En mantıklı en olması gereken çözüm budur. Bunun dışında hiçbir zaman bu tür tecavüzcüler ve tecavüzler engellenmez. ÇARE ALPERENBUGRA önerisi başka çözüm yok.... Bunun dışında öneri sürelen tüm çözümler ÇÖZÜMSÜZLÜKTÜR.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İbret-i âlem için diri diri yavaş yavaş yakacaksın. %100 diyorum artık bu tür tecavüzler yaşanmaz. En mantıklı en olması gereken çözüm budur. Bunun dışında hiçbir zaman bu tür tecavüzcüler ve tecavüzler engellenmez. ÇARE ALPERENBUGRA önerisi başka çözüm yok.... Bunun dışında öneri sürelen tüm çözümler ÇÖZÜMSÜZLÜKTÜR.

aynen katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt