5800 xm flash problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ygto7o7

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm flash problemi
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum paylaşımlar oldukca hoş yaratan ve destek veren herkese teşekkür ederim . benim 5800 xm nokia bi telefonum var wlan üzerinden youtube gibi sitelere giriş yaptığımda flash videoları operada da nokia browserda da izleyemiyorum bu tarz videoları izlemenin yöntemi nedir nasıl bir program indirmem gerekir paylaşan olursa şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar ...

• Beğen
Tepkiler: serkanakbıyık ve emmo79

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim verdiğim vtap programını kuracaksın..

bittigitti46

Üye
bu pro ile izleyebilirsin... Vtab

Mcq.

Üye
abıler bana bı yardımcı olurmusnz ya ben ınternete msn ye gıremıyorum 5800 aldım yenı 10 gun oldu bu konularla ılgılı hıcbı bılgım yok bana burdan veya msn den yardımcı olabılrımsınız ? kenan.mcq@hot msn adresım yardım bekliyorum hayırlı bayramlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
abıler bana bı yardımcı olurmusnz ya ben ınternete msn ye gıremıyorum 5800 aldım yenı 10 gun oldu bu konularla ılgılı hıcbı bılgım yok bana burdan veya msn den yardımcı olabılrımsınız ? kenan.mcq@hot msn adresım yardım bekliyorum hayırlı bayramlar.
kardeşim nasıl giremiyorsun ne yaptında giremedin biraz açıklama yaparsan yardımcı oluruz..eğer hiçbir şey yapmadıysan önce ayaralardan bağlantıya gir wlan ayaralarını aç ordan bir ağı tanımla..sonra aynı yerden hedeflere gir tanımladığın ağı birincil seç..sonra sitede ben msn programı verdim onu kur ve msn ye gir..

Progressivity

Progressivity

Üye
50 yere aynı şeyi yazmış zaten arkadaş bi yardımcı olun yaw :D

serif55

serif55

Üye
50 yere aynı şeyi yazmış zaten arkadaş bi yardımcı olun yaw :D

yok bu arkadaş kopyala yapıştır yapmış heryere :) amanı nedir anlayamadımki çözümü anlatılmış yine yardımcı olun dio mesaj sayısını arttırmaya çalışıo desem gir konuya saol de dicemde o da değil valla :aha::kop:

fonbir

Üye
vtap denilen programa baktım. Karışık gibi duruyor. Evet çalışıyor ama kullanışlı değil. Nokia 5800 resmi Youtube uygulaması var. Onu kullanarak Youtube'daki videoları çok rahatça izleyebiliyorsunuz. Tabii ki önce DNS ayarı yapmanız gerekir.

Progressivity

Progressivity

Üye
umarım şu sorunu ek bir programa gerek kalmadın v40 güncellemesinde hallederler v40 güncellemesinden çok şey bekliyorum inş çok iyi bir güncelleme yaparlar

erdalkazer

erdalkazer

Üye
5800 uygulamalar bölümünden yazılım güncelleye gir (Wi-Fi) olsun knt gitmesin adobe flashlite güncelle flash sorunu ortadan kalkıyor en azından youtube ve video.google da o msn soran arkadaş ovi indırsın telefonuna ordan üyelik alsın wındows live msn indirsin en güzel ve uyumlu msn orda bağlantıya dikkat wi-fi !

ocistanbul

Üye
arkadaşlar peki bu DNS ayarlarını nerden nasıl yababilirim açık bi şekilde anlatabilir misiniz baya kurcaladım ama yapamadım

Lacrymosa

Üye
arkadaşlar peki bu DNS ayarlarını nerden nasıl yababilirim açık bi şekilde anlatabilir misiniz baya kurcaladım ama yapamadım

Menü>Ayarlar>Bağlantı>Hedefler>İnternet>DNS adresini değiştirmek istediğiniz bağlantının üzerine gelip Seçenekler'e basın [(Turcekll Internet'in de DNS'sini değiştirebilirsiniz)]>Düzenle>Tekrar Seçeneklere Basın>Gelişmiş Ayarlar>IPv4 ayarları>DNS adresleri>

Birincil DNS adresi: 208.67.222.222 yazın. İkincile bir şey yazmanıza gerek yok. 0.0.0.0 olarak kalsın. Bu ayarları yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın.

Ayrıca vtap denilen programı açıkça gereksiz buluyorum ve karışık bir program. Skyfire adlı mobil web tarayıcı ile Flash dosyalarını açabilir videoları izleyebilirsiniz. Hatta ben Skyfire ile mobil Freedocast'a girdim izlemek istediğim TV kanalını telefondan açtım ve TV bağlantı kablosuyla gerçek televizyona bağladım, kendimce IPTV yaptım. :)

Skyfire'ı yüklemek için telefonunuzdan m.skyfire.com adresine gidin.

Youtube için resmi Youtube uygulamasını indirerek Youtube videoları izleyebilirsiniz. (DNS değiştirmek şart)

ocistanbul

Üye
saol bende skyfire kullanıorum ama maksat bilmek ii oldu bu ((:

q4li_x

Üye
skyfire hiç bişeye gerek yok indirin kurun herşeyi izleyin

biojudas

Üye
İnternet için Skyfire:

MSN için de buyur:

fatih batu

fatih batu

Üye
iyi günler millet gerçekten gönderdiğiniz uygulamaları çok beğendim hepinize teşekkür ederim.......:oke:

werarce

werarce

Üye
skyfire indirin izleyebilirsiniz
ovi mağazasında mevcut

platinyum

Üye
bu msn süpper herkeze teşekkürler

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
Eywallah arkadaşlar herkesten Allah razı olsun emeğinize sağlık...

herschell

Üye
Evet Arkadaşlar Herkes Flas Player Problemi yaşıyor sanırsam Aslında Sorunu Çözmek Oldukça Basit

Skyfire s60v5 adlı programı telefona kur sonra bağlantılarımdan internete bağlan ve programı çalıştır. aslında bunu programın içinden de yapabilirsin. dikkatli olman gereken bir yer var eğer wlan ağı varsa program sana soracak bu ağa bağlanayım die burda yapman gerek üstekini şecmek eğer ortadakini secersen ağ bağlantısı koptugunda operatürünü devreye sokacak ve kontürünü yiyecektir. ayrıca istediğin bütün sitelere rahatlıkla giriş yapabilirsin dsn değiştirmene gerek yok neyse lafı fazla uzatmadan

programı indireceğin link

burdan bu yazıyı seçeceksin
Touchscreen
(5th Edition - Beta)
ve download diyeceksin bitti :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt