5800 kamera net değil!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asil_unal

asil_unal

Üye
    Konu Sahibi
5800 kamera net değil!!!
Arkadaşlar 5800 XM var bende n73 ile kameraları aynı olması lazım normalde ikiside 3,2 mp ama yinede n73 daha iyi çekiyor ayarlardan en yükseği seçtim ama genede pek iyi değil bu 5800 ların mı sorunu yoksa yapmam gereken bişiy var mıdır?
özellikle gece her karesinde noise var hemen hemen...:(:allalla:

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş N serilerindeki aynı değerdeki kameralarla, 5800 dakinin çekimleri arasında niye fark var diye çok düşündüm ama bir noktaya varamadım. Bu tıpkı " Yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan" gibi sonucu olmayan birşey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim ayarlardan en düşüğü seçeceksin düzelir..

cabbar100

cabbar100

Üye
Birde netlik ayarı ve iso ayarı falan var bunlarla biraz oynaman gerekiyor. Özellikle iç mekanlarda.

ldren

ldren

Üye
58 00 ın ekrenı cook büyük oldugundan anca iste
net degil gibi görunuyo ...

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşim ayarlardan en düşüğü seçeceksin düzelir..

hocam gerçekten böylemi yapalım ya net çekmesi için çok ilginç geldi şimdi yoksa kamera menülerinde ters mi yaptılar acaba düşükle yükseğin yerini :S

fonbir

Üye
5800'ın kapalı ortam çekimi kötü. Sanırım sebebi kamera merceğinin küçük olmasından dolayı. Işığı iyi derecede alamıyor diye düşünüyorum.

Diğer kameraların merceklerine baktığımda daha büyük olduğunu görüyorum ve iç mekan ve gece çekimleri 5800'a göre daha iyi oluyor.

Her şeye rağmen 5800'ın kamerası dış ortamlarda gayet iyi. Özellikle video çekimi DVD kalitesinde çok başarılı...

baran2222

Üye
evet foto çekimi pek iyi değil ama video çekimi gayet güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt