5800 aldım kamerada bi tiplik var :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmtdzdr

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldım kamerada bi tiplik var :D
Arkadaşlar kamerada netliği düşük yapıorum daha net çekio, yüksek yapıorum daha kötü çekio sizce acaip değilmi :D sorunmu var ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 ın bir özelliği...

ahmtdzdr

Üye
    Konu Sahibi
ayrıcalıklı telefon :D .. sizce telefonun ekranındaki korumu kağıdını kaldırayımmı çizgiler var üzerinde gzl durmuo ama çıkarırsam çizilirmi dayanıklımı iz bırakıomu acaba ?

Progressivity

Progressivity

Üye
daha bende kaldırmadım güzel bir invisible kılıf alana kadar da kaldırmayı düşünmüyorum bence sende öyle yap

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayrıcalıklı telefon :D .. sizce telefonun ekranındaki korumu kağıdını kaldırayımmı çizgiler var üzerinde gzl durmuo ama çıkarırsam çizilirmi dayanıklımı iz bırakıomu acaba ?
kardeşim o iyice bozulana kadar çıkarma çünkü ekran hassas kullana bildiğin kadar kullan..

ahmtdzdr

Üye
    Konu Sahibi
Alırkende satıcı öle demişti bence çıkarma die dayanana kadar kullanayım bari ama o sağ üstteki beyaz yer uyuz edio insanı napcaz artık dursun :)

Progressivity

Progressivity

Üye
nadir hocam sizindede telefonun sağ üst köşesi tam oturmuyor mu acaba sizinki nasıl merak ettimde ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet benimkininde sağ üst köşesi hafif kalkık ama ben dert etmiyorum..

ahmtdzdr

Üye
    Konu Sahibi
benimkinde öle bi sorun yok aldığımda v30 sürümüydü daha yeni gelmiş..

Progressivity

Progressivity

Üye
bence onu bilerek yapmışlar ön kapağı çıkarmak için yani ben böyle düşünüyorum hocam bu kadar hatalı üretim olabilir mi ya saçmalık vardır bu işte bişey bende dert etmiyorum ama artık telefon gayet güzel

ahmtdzdr

Üye
    Konu Sahibi
bide bnmki made in hungary orjinalmidir ? bataryada made in china . ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt